Предна В момента Следва
LANA DEL REY VIDEO GAMES

Събития

9-тото лятно турне на радио POWER завлядя Южното Черноморие

9-тото лятно турне на радио POWER завлядя Южното Черноморие

9-тото лятно турне на радио POWER завлядя Южното Черноморие през юли и август

 

Незабравимото лятно пътеществе – Power FM Summer Tour приключи в средата на август месец 2019 г.

За 9та поредна година екипа на Power FM пропътува цялото Южното Черноморие, за да създаде неповторимо настроение с караоке изпълнения на най-добрата музика днес.

Разположихме студиото си в най-горещите точки от Поморие до Ахтопол. Срещнахме ви със звездите на POWER FM - Милен и Катя. Всяка вечер гости и жители на градовете пяха и се забавляваха в организираното от нас караоке на открито. Всеки талант изпратихме с награда от нашите спонсори Матраци Симеонов и Mintis - лентички за свеж дъх.

А за публиката бяхме подготвили забавни летни игри и още много изненади, водещи до купища награди, които дълго след това да напомнят за положителни емоции от Power Summer Tour 2019! 

Тривиално ще е да кажем, че всяко хубаво нещо има своя край, затова ще допълним, че хубавите неща не свършват до тук. Чуйте какво предстои в ефира на Power 91.1 за Бургас и региона и 88 за Царево и Приморско или онлайн на PowerFM.bg

Заредени с висока доза Power чакаме с нетърпение лятото на 2020 година, за да завладеем отново Южното Черноморие с най-добрата музика!

Разгледайте още снимки и видео!

 Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация