Предна В момента Следва
SOFI TUKKER, MAHMUT ORHAN FORGIVE ME

Showbiz

5 години Международен дентален център MySmile Бургас

5 години Международен дентален център MySmile Бургас

Честит 5-ти рожден ден на Международен дентален център MySmile!
 

С ведро настроение, много подаръци и широки усмивки на 26.08.2022 г. MySmile отбелязаха 5-та си годишнина!

Те посрещат своите пациенти с екип от 5 лекаря по дентална медицина, в 5 континента /тематични кабинети/ и много пъти по 5 усмихнати и благодарни пациенти.

Вече 5 години пациентите им гласуват доверие, а ние им желаем още много по 5 години успех и още хиляди доволни пациенти.

Месец след откриването на MySmile през 2017 г. стартира 6-ти сезон на първото радио-реалити в България „Искам нов живот“ по радио Power. Екипът на MySmile застана плътно зад нас с идеята да решат денталните проблеми на участниците в „Искам Нов Живот“ и след три месеца всеки един участник да има една прекрасна усмивка. Благодарим им за партньорството. Благодарим им, че допринесоха за вдигането на стандарта на денталните услуги в Бургас, със специалистите, който идват от Израел и от други краища на света и с иновативната апаратура, който използват.  

 

Сертифициран от Voco (Германия) Дентален център MYsmile гарантира високо качество на работа и използвани материали на своите пациенти.

International dental center MYsmile е общ проект на д-р Магдалена Николова(България) и д-р Йоав Мазор (Израел).Понастоящем д-р Николова е собственик на дентална клиника Ем Дент гр. Шумен,а д-р Мазор е собственик на клиника MYsmile Тел Авив. Свързва ги любовта към ортодонтията, високите технологии и стремежът към усъвършенстване в професията.

Повече за MySmile може да видите на mysmile.bg или да получите на място: гр. Бургас, ж.к. Братя Миладинови, ул. Вардар 26 (зад БСУ)
+359 877 53 03 13 

Работно време: 

Понеделник - Петък 08:30 - 19:00

Събота 09:00 - 14:00

На рождения ден, д-р Байчев е получил изненадващ подарък от доволна пациентка!Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация