Предна В момента Следва
BRUNO MARS TREASURE (REMIX)

Showbiz

11 години Радио Power FM - Рожденикът черпи!

11 години Радио Power FM - Рожденикът черпи!

Пак си заровен в документи или тичаш наляво – надясно, за да „огрееш“ навсякъде...

Да – това е ежедневието на собствениците на бизнес в Бургас. Често не остава бюджет и време за реклама. И тук идваме ние от радио Power, за да дадем повече POWER на твоя бизнес с нашата игра!

Имаш фирма? Предлагаш уникален продукт или услуга, но малко хора знаят за тях? А замислял ли си се колко важна е рекламата за твоя бизнес? Ако трябва да отговорим кратко – Много е важна! РЕКЛАМАТА е онзи маркетингов инструмент, чрез който твоят бизнес има най-голям шанс да бъде видим за твоите потребителите.

А нека сега ти предложим една добра възможност - да спечелиш повече клиенти, продажби, да достигнеш повече успех и то с БЕЗПЛАТНА реклама чрез силата на радио POWER FM. Прозвуча ти като на шега, нали? Не се шегуваме! Само сега радио POWER празнува 11 години и само сега можеш да спечелиш безплатна реклама в нашата игра.

Радио Power FM ще подари безплатна рекламна кампания на 3 фирми – за 1 ... за 3 ... и внимание за 6 месеца! Изпрати ни името на твоята фирма, телефон за връзка до 29ти май на igra@powerfm.bg и вече участваш в жребия. Теглим победители на 30ти май на живо в предаването Витамин Б.

А защо да избереш радио реклама, ще ти споделим накратко:

Радио съобщенията могат да бъдат невероятно ефективно рекламно средство, защото тази медия има силата да се заиграва с въображението и да изгражда марка. Радиото е достъпно навсякъде и дава отражение на всичко, което се случва тук и сега, затова много рекламодатели се насочват към този позитивен, лесен за използване, бърз и гъвкав за работа канал. Другото важно нещо е една реклама да е ефективна, а тук ние от радио POWER можем много да ти разкажем и помогнем. Затова просто се свържи с някои от нашите рекламни агенти.

11 години Радио Power FM – заедно напред! Дай повече POWER на твоя бизнес!

Пълните условия на кампания можеш да прочетеш тукPower TOP 30

 • 1
  JAMES HYPE
  FERRARI
 • 2
  QODES
  UNA FAVELA
 • 3
  HARRY STYLES
  AS IT WAS
 • 4
  JACK HARLOW
  FIRST CLASS
 • 5
  D-TRAX & MASCOTA
  LA MUSICA SUENA
Цялата класация