Предна В момента Следва
SHOUSE LIVE WITHOUT LOVE

Showbiz

ПРИРОДОНАУЧНИЯТ МУЗЕЙ ОРГАНИЗИРА "ДЕТСКА НОЩ НА МУЗЕИТЕ“

Автор: Power FM

Този петък, 2 юни, Регионалният исторически музей – Бургас ще отбележи Денят на детето по изключително нетрадиционен начин. За всички деца и учащи Природонаучната експозиция е подготвила „Детска нощ на музеите“ – събитие, което ще се проведе за пръв път в Бургас.

НА 1 ЮНИ АВИОМУЗЕЯТ ЩЕ РАБОТИ С ВХОД СВОБОДЕН ЗА ДЕЦАТА

Автор: Power FM

Авиомузей Бургас празнува Международния ден на детето. Каним всички малки и пораснали деца на 1 юни, за да се впуснем заедно в едно истинско приключение в света на самолетите. Партньор на събитието е Медицинска лаборатория „ЛИНА“, която за поредна година подарява един красив и изпълнен със спомени ден, като осигурява…

ЕЛАТЕ НА ПОЕТИЧЕН КРУИЗ ДО ЧЕНГЕНЕ СКЕЛЕ И СВЕТА АНАСТАСИЯ НА 30 МАЙ

Автор: Power FM

Бургас винаги е бил град на поети, а какво по-подходящо от приключение с кораб, посветено на поезията и музиката?

БУРГАС ПОСРЕЩНА 24 МАЙ С НАЙ-МАЩАБНОТО ПРАЗНИЧНО ШЕСТВИЕ

Автор: Power FM

Тази година усмихнато 10-хилядно шествие от деца, ученици, учители, университетски преподаватели, писатели и културни дейци изпълни централните улици на града, за да чества най-любимия български празник – 24 май, Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност.

ДОЦ. ЙОРДАН ГЕОРГИЕВ ДОНЕСЕ НАГРАДАТА „ПИТАГОР“ В УНИВЕРСИТЕТ „ПРОФ. Д-Р АСЕН ЗЛАТАРОВ“

Автор: Power FM

Доц. инж. Йордан Георгиев от катедра „Физиология, патофизиология, химия и биохимия“ към Медицински факултет на Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ беше отличен с награда „Питагор“ на МОН. Призът е за млад учен с принос в областта на природните и инженерните науки за 2023 г.

БУРГАС СЕ ГОТВИ ЗА НАЙ-МАЩАБНИЯ ПРАЗНИЧЕН 24 МАЙ

Автор: Power FM

Бургас се готви тази година за най-мащабното досега празнично шествие на бургаските детски градини, училища, научни и културни институти, посветено на Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура, и на славянската книжовност – 24 май.

БУРГАС ЩЕ Е ДОМАКИН НА НАЦИОНАЛНА КОНФЕРЕНЦИЯ ЗА ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ НА СГРАДИТЕ

Автор: Power FM

Бургас ще е домакин на националната конференция „НУЛЕВОЕНЕРГИЙНИТЕ СГРАДИ: БЪДЕЩЕТО Е СЕГА“. Тя ще се проведе в периода 31 май – 2 юни в Експоцентър „Флора”, Бургас и онлайн. Организатори на събитието са Центърът за енергийна ефективност „ЕнЕфект“ и Общинската мрежа за енергийна ефективност „ЕкоЕнергия“.

БУРГАС СЕ ГОТВИ ЗА НАЙ-МАЩАБНИЯ ПРАЗНИЧЕН 24 МАЙ

Автор: Power FM

Бургас се готви тази година за най-мащабното досега празнично шествие на бургаските детски градини, училища, научни и културни институти, посветено на Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура, и на славянската книжовност – 24 май. След като миналата година 7000 деца, ученици и учители…

ДНИ НА БУКВИТЕ И КНИГИТЕ В БУРГАС ОТ 19 ДО 24 МАЙ – ЕТО КОИ СА НАЙ-ИНТЕРЕСНИТЕ СЪБИТИЯ

Автор: Power FM

След слънчевия Зелен и спортен уикенд, Бургас се подготвя да отбележи един от най-обичаните празници – 24 май. Дните преди него ще са наситени с тематични събития, обединени под мотото „Дни на буквите и книгите“. Бургазлии и гости на града ще усетят празничната атмосфера, с която ще се почете просветното…

БУРГАС ЩЕ Е ДОМАКИН НА ПРЕСТИЖЕН МЕЖДУНАРОДЕН ТЕНИС ТУРНИР

Автор: Power FM

Бургас ще бъде домакин на международен тенис турнир от календара на Tennis Europe за момичета и момчета до 14 г. Проявата ще се проведе от 20 до 28 май и е част спортния календар на Община Бургас.

Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация