Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Шоубизнес

Желю Вълков е големият победител в "Майстор всеки ден"

Желю Вълков е големият победител в "Майстор всеки ден"

"Майстор всеки ден", играта, която през последния месец радваше всички домашни майстори, приключи официално на 25 ноември. На тази дата беше изтеглен и големия победител. Това е Желю Вълков, който спечели спа уикенд за двама с празнична вечеря в един от актуалните хотели в близост до Бургас - семеен еко хотел "Изворите". Тегленетo се проведе на живо в ефира на Power FM от мястото на събитието, магазина на Топливо АД в Бургас. Името на победителя беше изтеглено от случаен клиент, посетил магазина в края на работния ден.

Кампанията "Майстор всеки ден" е поредната забавна изнициатива организирана от Топливо АД - клон Бургас и радио Power FM. През изминалия месец, всички физически лица пазарували за над 100 лв. в мрежата от складове на Топливо АД в региона получаваха моментални награди като ролетки, джобни нивелири, тениски и др. Всеки един участваше и в томбола за седмични награди, както и за голямата награда в кампанията. Общия брой на участниците надмина 800 души.

"Майстор всеки ден" последва успеха на реализираните през изминалите години "Един тон топлина" с впечатляващата награда от 1 тон отоплитени материали, "Цветовете на пролетта в твоя дом", както и "Коледата-възможна". В интервю преди тегленето на наградата г-жа Надежда Велкова, маркетинг експерт в Топливо АД, загатна за нови интересни кампании, които са вече в разработка. Разбира се слушателите на Power FM първи ще разберат актуалните инициативи.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация