Предна В момента Следва
SHAKIRA LA LA LA

Шоубизнес

Закриване на сезона в Beach Banquet и Cacao Beach

Закриване на сезона в Beach Banquet и Cacao Beach

След като в началото на лятото чухме невероятните FINNEBASSEN и MIGUEL, COMMA Group закрива тазгодишната серия събития Beach Banquet, a заедно с това и сезон 2014 на Cacao Beach с италианката THALLULAH! Нейният партньор WILLIAM MEDAGLI ще подгрява купона.

Thallulah идва за първи път в България. Тя е автор на парчето Only My Love. Освен продукциите й с William Medagli Break Away, Sweet Harmony, Was Lovers, има и съвместни колаборации с испанския DJ, продуцент и собственик на Ibiza Global Radio Jose Maria Ramon.

 

Партитата започват в 23:00 ч. Списъка с поканените е валиден до 00:30 ч. Ограничен брой промоционални билети на цена от 10 лв. може да намерите в мрежата на Eventim.bg ( http://bit.ly/1na1nZN ) - Германос, Пикадили, Office 1, OMV, ТехноМаркет, UsitColors, както и от билетната каса на Cacao Beach.

Посрещнете последния изгрев за лято 2014, заедно с THALLULAH и WILLIAM MEDAGLI!

Станете част от събитието във Facebook! (http://on.fb.me/1nik8aJ)

Чуйте THALLULAH в YOU TUBE!

 

И не на последно място: Бъдете активни в мобилното приложение на Радио POWER FM (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.commotion.POWERFM), защото някои от вас ще си спечелят безплатна двойна покана за Beach Banquet. Power TOP 30

 • 1
  DOJA CAT
  PAINT THE TOWN RED
 • 2
  DARA
  ЗАМИНАВАМ
 • 3
  ONEREPUBLIC
  RUNAWAY
 • 4
  JASON DERULO
  SLOW LOW
 • 5
  LIGHT
  NO SLEEP
Цялата класация