Предна В момента Следва
THE UNDERDOG PROJECT REMEMBER

Шоубизнес

За втори път победител в Power Class е Търговската гимназия

За втори път победител в Power Class е Търговската гимназия

Учениците от 12 Г клас от Търговска гимназия в  Бургас станаха „Най-ман’яшкия клас” тази година, в ежегодната кампания на радио Power FM - „Power Class“.  За „титлата“ се надпреварваха  7 абитуриентски класа от Бургас, а именно – 12 А от СОУ "Димчо Дебелянов", 12 Е от ГПАЕ "Гео Милев", 12 Б от СОУ “Епископ Константин Преславски”, 12 A от СОУ "Иван Вазов", 12 Д от ПГСАГ, 12 Б от ГРЕ "Г.С. Раковски" и, разбира се, победителите. За втори път, в петгодишната история на Power Class, печелят абитуриенти от Търговската гимназия.

С първото място в кампанията, „ман’яците” си осигуриха най-уникалния превоз до мястото, където ще празнуват абитуриентския си бал - двуетажен британски парти автобус. За купона на борда отговорността поема DJ Николай Попов, който всяка година подгрява настроението на Power – абитуриентите, с хитовата музика от ефира на Power FM. Освен  това победителите получават и награди от едни от спонсорите на каманията – Salerm Cosmetics и City Night Club.

Както всяка година, и през тази, борбата беше ожесточена и продължи до последната секунда. Най-сериозните опоненти на „търговците” бяха 12 Б от ГРЕ "Г.С. Раковски". Сериозна агитация в полза на  „Най-ман’яшкият клас” се проведе дори на Facebook стената на Рафи. В крайна сметка всички усилия увенчаха 12 Г клас от Търговска гимназия с титлата Power Class 2016.

За да докажат, че са най-якият 12 клас в Бургас, абитуриентите качваха общи снимки, които ги олицетворяват максимално и отговаряха на въпроса: „Защо вие сте „най-ман’яшкият" клас?".  И тук победителите бяха атрактивни. На въпросът те са отговорили, че след всички счетоводни баланси, през 5-те години в Търговската гимназия, все още имат усмивки на лицата си,  знаят как да си плащат сами осигуровките, всеки от тях е уникален по свой собствен начин и най-вече са просто  „НАЙ”, което доказаха и с първото място!

Инициативата Power Class се провежда от радио Power FM, с цел да направи изживяването на един абитуриентски клас, възможно най-незабравимо. До сега отличени в категорията „най-маня‘шки” клас са били: 12 Б клас от ПМГ "Акад.Никола Обрешков", 12 А клас от Търговска гимназия, 12 З клас от Професионална Гимназия по Механо-електротехника и електроника и 12 клас от Немска езикова гимназия "Гьоте".

Генерален спонсор на капанията са страхотните JUNONA Fashion House.

Инициативата се осъществи и с подкрепата на специалистите в грижата за косата - Salerm Cosmetics, професионалистите в компютърни и видео игри - Pulsar Games и нощният клуб на Бургас - City Night Club.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация