Предна В момента Следва
GEORGE MICHAEL AMAZING

Шоубизнес

ЙОВАН И ВАСИЛИСА ПОЛУЧИХА СВОЯТА ПОДКРЕПА ОТ "ДОБРАТА КАУЗА"

ЙОВАН И ВАСИЛИСА ПОЛУЧИХА СВОЯТА ПОДКРЕПА ОТ "ДОБРАТА КАУЗА"

За май месец „Добрата кауза” покрепи Йован и Василиса от карате клуб „Никон” Бургас. Общата инициатива на радио „Power FM” и денонощни магазини „Тришър” продължава да дава талсък на талантите в региона.

В студиото на радиостанцията, за да получат наградата си, дойдоха двамата състезатели, майката на Йован – Недка Кирякова и техният треньор Павел Афанасиев. Чекът за финансовата подкрепа на “Добрата кауза” им връчи представител на денонощни магазини „Тришър”.

За тези деца каратето е начин на живот! Състезанието, в което участвахме благодарение на вашата подкрепа, е най-силното в годишния спортен календар. Поради липсата на финансови средства имаше опасност децата да не успеят да отидат. Сега с ваша помощ, нашата кауза е сбъдната!” , сподели в студиото на Power FM Недка.

На състезанието Йован е с две спечелени срещи с  5:0 (това е максималният брой точки, които може да спечели от една среща), стигна до полуфинал. За такъв тип турнир, това е голямо постижение.”, допълни още гордата майка.

За съжаление Василиса, не е допусната до състезание, заради това, че няма постоянно българско гражданство.

Много се радвам на постигнатия резултат. Това ме амбицира за още по-добро представяне на следващото състезание.”, каза за радио Power FM Йован.

Треньорът им Павел Афанасиев ги похвали за труда, който полагат и резултатите, които постигат.

Много благодарим, на вас, на Тришър, на всички, които ни подкрепиха и пожелаваме успех на всички участници в „Добрата кауза"”, казаха за финал победителите.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация