Предна В момента Следва
VESELIN MARINOV MALKA JULTA ROKLIA (DJ POWER AFRO EDIT)

Шоубизнес

Йован и Василиса от карате клуб „Никон” са подкрепените за месец май в „Добрата кауза”

Йован и Василиса от карате клуб „Никон” са подкрепените за месец май в „Добрата кауза”

В инициативата на  радио Power FM и деннощни магазини „Тришър” -  „Добрата  кауза”, вече си имаме своите нови победители - новата подкрепена кауза. Този месец  решихме да подкрепим Йован Атанасов и Василиса Романова. Те събраха най-много гласове  за този месец. В гласуването, както всеки месец ,по регламент, участват радио Power FM,  Деннощни магазини „Тришър”, редовен слушател на радиото и всички, които искат да покрепят конретна кауза, чрез гласуване в сайта.

 Свързахме се с майката на Йован – Недка Кирякова, която е и инициатор на участието им в инициативата.  За Power FM тя коментира: „Много сме щастливи от факта. Първоначално не повярвах, че това ни се случва, но разбрах, че не е шега. От сърце благодаря, от името на децата, от името на треньора Павел Анасиев и от свое име, за подкрепата, която ни оказвате, както и на всички, които се включиха в гласуването в сайта. От целия Балкански полуостров буквално гласуваха за нас – и от Македония, и от Гърция и от Турция и от България, разбира се.

Каузата, за която се борихме е участие на Балканското първенство по карате, от което туко що ги посрещнахме на гарата. Тяхното заминаване ни костваше много трудности и кредити и сега с ваша помощ, ще покрием разходите, които направихме и ще продължим към следващото предизвикателство.

На състезанието Йован стигна до полуфинал, Василиса не я допуснаха до състезание, заради това, че няма постоянно българско гражданство. В началото имахме потвърждение, че тя може да участва, но когато отидоха там не я допуснаха. По този начин от федерацията елиминираха много добър състезател, защото тя се е борила със същите деца на други състезания и ги е побеждавала.

В края на юни месец ще се опитаме да отидат на семинар с Агаев и Рика, това са най-добрите каратисти в Света, след което следва друг турнир в Хърватска. Тези средства ще ни помогнат първо да възстановим сумите, които заехме и да подсигурим учатието им в състезанието юни месец.”.

 Ако и вие сте таланти от Бургас и имате нужда от подкрепа, участвайте в „Добрата кауза” – инициативата на радио Power FM и Денонощни магазини Тришър, която подкрепя талантите в региона.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация