Предна В момента Следва
REMA CALM DOWN (CLUB REMIX)

Шоубизнес

Всички рибари в „Хвани шаран лапни шаран” с улов и широки усмивки

Всички рибари в „Хвани шаран лапни шаран” с улов и широки усмивки

Много шарани и положителни емоции подариха радио Power FM и MALL BURGAS PLAZA на бургазлии на Никулден, в съвместната си инициатива „Хвани шаран, лапни шаран”.

Само ловки  рибари събра тази година събитието. Като истински професионалисти и за части от секундата те не се притесниха, че за да се върнат вкъщи с улов, трябва да си го хванат с голи ръце. Нямаше играч, пропуснал да си хване един от шейсетте 5 - килограмови шарани, осигурени от рибно тържище FISH LAND.  Едва двама-трима участници се възползваха от жокерите на асистенката на водещите на играта - „Скумрията на късмета”.

Наред с всички шарани, в басейна на Power FM, и един сом изяви желание за аранжиране на нечия никулденска трапеза.  Веднага след като го забеляза най-нахъсаният рибар, не пропусна да го улови и да излезе с едни мустаци пред съперниците си.

  

Забавлението събра много бургазлии. Освен с безплатните риби, организаторите предизвикаха широки усмивки и с възможността за снимка в специалната им Никулденска рамка. Всеки снимал се в нея заяви, че е „ГОРД БУРГАСКИ ШАРАН!”. Много ПОДАРЪЦИ от спонсорите на инициативата – БУРГАС КОМЕРС, LIGHT PROJECT, MOTIV, PULSAR GAMES и FISH LAND, възнаградиха всички участвали в празника, организиран от Power FM и MALL BURGAS PLAZA.

    Power TOP 30

 • 1
  JAMES HYPE
  FERRARI
 • 2
  QODES
  UNA FAVELA
 • 3
  HARRY STYLES
  AS IT WAS
 • 4
  JACK HARLOW
  FIRST CLASS
 • 5
  D-TRAX & MASCOTA
  LA MUSICA SUENA
Цялата класация