Предна В момента Следва
MORANDI LOVE ME

Шоубизнес

Ути открива кулинарно училище на рибния фест в Царево

Ути открива кулинарно училище на рибния фест в Царево

Рибният фест в Царево се сдоби и с кулинарно училище, където деца и възрастни се учиха да готвят.
На 6 и 7 септември територията на пристанище „Мичурин” се превърна в арена на кулинарни, музикални и светски забавления, които бяха част от третото издание на Рибния фест. За доброто настроение на гостите допринесоха изпълненията на Ангел и Мойсей, Roots Rocket и Sentimental Swingers на специална сцена, която беше изградена в морето. На 7 септември от 17:00ч. всеки родител имаше възможност да заведе детето си на пристанище „Мичурин”, за да се докосне до магията на кулинарията. Там Ути Бъчваров забърка миди с ориз по оригинална местна рецепта – по царевски, с помощта на невръстни готвачи.
„Искаме да създадем кулинарни навици у децата. По весел и интересен начин те стават съпричастни към приготвянето на ястията. Забавляват се, сами си режат зеленчуците, сами си слагат подправките. След това, разбира се, ще опитат и от произведенията си.”, издаде Ути.
Освен всичко друго организаторите бяха осигурили и видеостена за мача на Българският национален отбор срещу Италия . Гостите на събитието имаха възможност да гледат на живо срещата на по чаша бира, придружена с рибена чорба.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация