Ути и Дичо- на ''Рибен фест'' в Царево
В събота на 8 септември Пристанище „Мичурин” ще се превърне в арена на кулинарни, музикални и светски забавления, които ще са част от второто издание на Рибния Фест. Един от фаворитите на любителите на кулинарни предавания у нас- Ути Бъчваров ще се включи във феста като водещ. След като приготви 100 кг странджански кебап през юни на арт фестивала „Огън и Море”, този път любимият български кулинар ще зарадва присъстващите с над 1000 порции миди с ориз по оригинална местна рецепта. Дичо ще влезе в ролята на майстор-готвач и ще представи Синеморец в състезанието по приготвяне на най-добра рибена чорба. Освен с рибената си чорба, Дичо ще забавлява присъстващите с концерт от специално подбрани плажни песни. За доброто настроение на гостите ще допринесат изпълненията на местни самодейци и танцови групи. В програмата е включено състезание за най-вкусна рибена чорба между отборите на Царево, Ахтопол, Лозенец, Синеморец, Варвара и Резово.