Предна В момента Следва
ON AIR 18:00 - 20:00
DJ MIX - LIVE Програмата

Шоубизнес

Ултра крос триатлон "Лъвско сърце"

Ултра крос триатлон "Лъвско сърце"

На 3-4 септември 2016г. Приморско ще се превърне в притегателен център за всички с достатъчно смелост, издръжливост, желание и мотивация да станат част от първия ултра крос триатлон "Лъвско сърце".

Състезанието ще се проведе в три дисциплини както следва: 3 км плуване в залива на плаж "Перла", 115 км колоездене в сърцето на Странджа и 18 км бягане през най-живописните кътчета на резерват "Ропотамо".

На старта вече са записани атлети с богата история като Йордан Нечев, Васил Динев и Емил Стойнев - един от най-добрите български триатлонци и национален състезател.

Всеки участник ще получи специализирани тениска и лента, карта, про-биотик, медал (при победа) и други изненади. Ще бъдат използвани най-модерните тайминг системи - гривни за краката, одобрени от световната федерация по триатлон предоставени от официалния партьор на събитието Българската Федерация по Триатлон. През целия ден на състезанието ще има музика и анимация за публиката на плажа и на базовия лагер. Купонът ще продължи и вечерта след награждаването. Брифингът и вечерята с италиянска паста ще се проведат в ресторанта на хотел Перла Роял. Вечерята е жест от страна на организаторите към състезателите и възможност за тях да се видят на маса.

Морска фрегата - Приморско ще помогне с организацията на водното трасе като ще осигури и гатер. Районни управления Приморско, Царево и Малко Търново, Great Wall, горското стопанство Приморско и Противопожарна безопасност - Бургас също ще се включат в обезопасяването на вело-трасето и бягането.

Повече информация за програмата и условията за участие може да намерите на www.lionheart.bg

 

 Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация