Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Шоубизнес

Ученици от Търговската гимназия са Power Class на 2017!

Ученици от Търговската гимназия са Power Class на 2017!

12-А клас от Професионална търговска гимназия са печелившите в традиционната игра на радио Power FM и ще бъдат носителите на титлата Power Class или още известна като „най-маня’шкия” клас, за 2017 година! Учениците се пребориха в конкуренция с още 5 класа от различни гимназии в Бургас. Те ще бъдат единствените, които по време на абитуриентските балове през месец май, ще се придвижат от Бургас до Слънчев бряг с уникален двуетажен парти автобус, с персонален  DJ! В допълнение те ще получат и индивидуални награди  - авторски бижута и козметични продукти, осигурени от STR8, Wash&Go, Pulsar Games и бижута INVOKE, които са партньорите на кампанията.

Гласуването протече в рамките на 5 дни и приключи в навечерието на Великденските празници, на 14.04. Още в първия ден сайта на Power FM беше посетен от над 5000 потребители, които избираха или подкрепяха своя фаворит. В крайна сметка абитуриентите от търговската гимназия събраха най-много гласове, 374, последвани от „техничарите” 12-З от Професионална гимназия по механо-електротехника и електроника със 173 гласа и 12-Е от Гимназия за романски езици „Г.С. Раковски”.

Играта Power Class се провежда всяка година и обхваща всички абитуриенти от училищата в Бургас и региона. Участието в нея е лесно изпълнимо – изисква се участниците да качат обща снимка на класа си в специално създадена уеб страница към сайта www.PowerFM.bg. Целта на играта е да се даде възможност на един цял клас да пътува безопасно, учениците да не се делят на луксозни лимузуни и други автомобили, и да си прекарат една незабравима последна вечер в компанията на своите приятели.

Виж резултатите на всички участници в играта.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация