Предна В момента Следва
DOJA CAT WOMAN (FEAT. ARIANA GRANDE, NICKI MINAJ, DUA LIPA, MISSY ELLIOTT

Шоубизнес

Ученици от Търговската гимназия са Power Class на 2017!

Ученици от Търговската гимназия са Power Class на 2017!

12-А клас от Професионална търговска гимназия са печелившите в традиционната игра на радио Power FM и ще бъдат носителите на титлата Power Class или още известна като „най-маня’шкия” клас, за 2017 година! Учениците се пребориха в конкуренция с още 5 класа от различни гимназии в Бургас. Те ще бъдат единствените, които по време на абитуриентските балове през месец май, ще се придвижат от Бургас до Слънчев бряг с уникален двуетажен парти автобус, с персонален  DJ! В допълнение те ще получат и индивидуални награди  - авторски бижута и козметични продукти, осигурени от STR8, Wash&Go, Pulsar Games и бижута INVOKE, които са партньорите на кампанията.

Гласуването протече в рамките на 5 дни и приключи в навечерието на Великденските празници, на 14.04. Още в първия ден сайта на Power FM беше посетен от над 5000 потребители, които избираха или подкрепяха своя фаворит. В крайна сметка абитуриентите от търговската гимназия събраха най-много гласове, 374, последвани от „техничарите” 12-З от Професионална гимназия по механо-електротехника и електроника със 173 гласа и 12-Е от Гимназия за романски езици „Г.С. Раковски”.

Играта Power Class се провежда всяка година и обхваща всички абитуриенти от училищата в Бургас и региона. Участието в нея е лесно изпълнимо – изисква се участниците да качат обща снимка на класа си в специално създадена уеб страница към сайта www.PowerFM.bg. Целта на играта е да се даде възможност на един цял клас да пътува безопасно, учениците да не се делят на луксозни лимузуни и други автомобили, и да си прекарат една незабравима последна вечер в компанията на своите приятели.

Виж резултатите на всички участници в играта.Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация