Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Шоубизнес

Търсят се интересни истории за любими места в Бургас, които да се запечатат в снимка

Младият фотограф Ангелин Русев е автор на интересен арт проект, който предлагаме на вниманието на бургазлии.

"Наблюдавам как в последните години ставаме все по-горди с града си, затова реших да го покажа по различен начин чрез любопитни истории и моята страст - фотографията", казва Ангелин Русев. Идеята му е подкрепена от Община Бургас и Областен информационен център - Бургас.

Кратки истории на тема "Моето любимо място в Бургас" можете да изпращате до 30.06.2016 г. на divus@abv.bg и във фейсбук на Angelin Rusev photography. Добре е да ги подкрепите със снимка.

Ще бъдат избрани дванадесет вдъхновяващи истории, а техните автори ще получат безплатна професионална фотосесия с пост-обработка точно на тази локация, която са избрали. Най-добрата снимка от сесията на всеки от 12-те избрани ще бъде показана в градска изложба.

Могат да участват самостоятелни истории, както и такива на семейства, двойки или група приятели, като всяка от тях ще бъде заснета отделно. Идеята на фотографа е да покаже не само красотата на града, но и че зад всеки ъгъл се крие поне по една история, която заслужава да бъде разказана, да се каже на глас "Аз бях тук и се гордея със своя град!".Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация