Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Шоубизнес

Стартира кампанията "Тротоари без автомобили"

Стартира кампанията "Тротоари без автомобили"

Радио Power FM и Сдружение SOS-ПТП стартират кампанията "ТРОТОАРИ БЕЗ АВТОМОБИЛИ".  


Целта на кампанията ще бъде да помогне за разрешаването на един от най-сериозните проблеми, с който се сблъскваме всеки ден, а именно неправилно паркиралите автомобили  по тротоари и пешеходни зони. Всеки може да се включи, като снима точно такива автомобили и качи снимките в приложението за смартфони на радио Power FM, което е "Power FM BG" . Получените сигнали ще изпращаме всяка седмица към съответните отговорни институции - Община Бургас, КАТ, Агенция "Пътна инфраструктура" и др.

 

ВКЛЮЧИ СЕ И ТИ! Ето какво трябва да направиш:

Стъпка 1 - Инсталирайте мобилното приложение на радио Power FM на своя смартфон, което се казва "Power FM BG". Приложението  може да свалиш безплатно от APP STORE за Apple устройства или Google PLAY за Android устройства.

Стъпка 2 - Снимай всеки нарушител, който е паркирал своето МПС неправилно на тротоар, пешеходна зона, тревна площ и т.н.

Стъпка 3 - Отворете мобилното приложение Power FM BG. Влезте  чрез вашия фейсбук профил и качете снимката/те с кратко описание къде е направена (улица, булевард и т.н.). Можеш да снимаш и директно в приложението.

Няма ограничение в броя снимки, които може да качвате!

 

В края на всяка седмица, снимките, които показват най-фрапиращите нарушения, ще бъдат изпращани до отговорните институции, с искане да се обърне сериозно внимание на тази проблемна тема. Кампанията стартира без срок и ще продължи, докато се приемат адекватни мерки за справяне с проблемите.

 

За допълнителна информация:

office@powerfm.bgPower TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация