Предна В момента Следва
TRACY CHAPMAN GIVE ME ONE REASON

Шоубизнес

SOLAR SUMMER продължава

SOLAR SUMMER продължава

Задава се поредния уикенд и този път Cacao Beach Club посреща Fedde Le Grand (12 август) и Danny Tenaglia заедно с Joseph Capriati (13 август). 

На 12 август (петък) уикендът започва с хаус ритмите на Fedde Le Grand. И като диджей, и като продуцент, неговото влияние се усеща постоянно на електронната сцена чрез неговите бийтове, мелодии и ритми. Когато става въпрос за соло записите му, „Put Your Hands Up For Detroit” е този, който го издига на световната сцена, но тракове като „The Creeps”, “Let Me Think About It”, „Control Room“ и „So Much Love“ затвъждават неговотго място в индустрията.
 

 

 

 


На 13 август (събота) ще имаш удоволствието да чуеш Danny Tenaglia и Joseph Capriati, които ще пускат рамо до рамо за всички фенове на електронната музика. 
Danny Tenaglia е тайното откритие на почти всеки почитател на денс музиката. Успехът му идва не от влиятелен лейбъл, световно турне или ремикс на радио хит. Той идва едва, когато достатъчно хора преживяват личното изживяване наречено Tenaglia и се докосват до музиката му по един или друг начин. 


Joseph Capriati е считан за неразделна част от лигата на „големите играчи“ на световната техно сцена.  С богато портфолио от качествени продукции, той е артист с искрен ентусиазъм за забавление на публиката. Power TOP 30

 • 1
  LENNY KRAVITZ
  LOW
 • 2
  MATOMA & ENRIQUE IGLESIAS
  I DON'T DANCE (WITHOUT YOU)
 • 3
  KAZKA
  ПЛАКАЛА
 • 4
  COLONEL BAGSHOT & MAHMUT ORHAN
  6 DAYS
 • 5
  MALUMA & SHAKIRA
  CLANDESTINO
Цялата класация