Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Шоубизнес

Щуро парти с Криско и DJ Еmotion в ASTORIA

Щуро парти с Криско и DJ Еmotion в ASTORIA

Традицията е вече факт - Клуб „ASTORIA” и неговото BLACK FRIDAY-парти! Тази седмица очакваме рапър номер 1 на България - КРИСКО! И ако това не ви стига, тази седмица партито ще е 2 в 1 - с участието и на ветерана DJ EMОTION! Запомнете датата 26 септември, петък, клуб “ASTORIA”, специален гост - КРИСКО и специален съпорт - DJ EMOTION! 

Кристиан Талев – Криско е роден на 11 май 1988г. в София. Израства в семейство на музиканти и неговата професионална музикална кариера стартира в детските му години в музикалните предавания. През 2005 година започва да пише за себе си Поп, R&B и Хип-хоп песни, а малко по-късно започва да учи и тонрежисура.С течение на годините започва да прави песни и за българските популярни изпълнители. През 2008г. работи като тонрежисъор в Радио1.

Криско работи с Лора Караджова, Бобо, Сантра, Мария Илиева, Deep Zone, Ангел и Моисей, Елица Тодорова, Миро, Невена Цонева, Любо, Дивна. Неговата кариера се разделя на две посоки – като изпълнител и като музикален продуцент. В ампоато си на изпълнител набляга въгху хип-хоп звученето, примесено с поп мотиви, а в създаването на песни за други изпълнители стилът е напълно новаторски с миксиране на поп, рап, денс и етно в едно.

През 2011г., Криско написва общия хит с Дивна и Миро – “И Ти Не Можеш Да Ме Спреш”. След това Krisko създава емблематичните “Почивни Дни”, “Кой Ден Станахме” с Ангел и Моисей, “Не Дължа Нищо”, “Drop Some” и песента, която ще се запомни с лятото на 2013 – “Министърът На Веселието” с Бобо и Лора Караджова.
 Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация