Предна В момента Следва

Showbiz

С 9 часов лайв от 9 DJ-я отбелязохме 9-тия ни рожден ден

С 9 часов лайв от 9 DJ-я отбелязохме 9-тия ни рожден ден

Въпреки минорното настроение от последните месеци и всички трудности, които ни създаде пандемията от Covid-SARS-2, успяхме да отбележим нашия 9-ти рожден ден по подобаващ начин! 9 DJ-я миксираха най-доброто от различните стилове музика в продължение на 9 часа, за да може Вие, нашите слушатели, да бъдете съпричастни с нашия празник!

Нашето своеобразно завръщане в ефира, започна от 7:00 със сутрешното шоу Vitamin B, където любимият ви Милен Добър-Ти-Ден поведе програмата. Той представи и едно ново за всички слушатели име – Яна, която вече кръсти „Бодра смяна”. Скоро ще разберете повече за нея и каква е ролята  в програмата на Power FM.

Точно в 8:00 се чу отново гласа на трафик инспектора Светльо с рубриката Cruise Control. Вече се усеща по-сериозно раздвижване по бургаските улици, така че и той ще е там, за да ви съпровожда в трафика. Сигурни сме, че не сте забравили часовете на Cruise Control, нали?

Между 9 и 10 продължихме с програма от студиото, а след 10:00ч се преместихме на централно място – сцената до Часовника. От там посланиците на музиката поеха контрола над пътуването през хитовете.

Пръв зад пулта застана тайнствения DJ Sven. Миксът му беше разходка из денс парчетата от вчера и днес, като една своеобразна загрявка за предстоящия ден. Веднага след него пулта превзе любимецът на феновете на хип-хоп ритмите DJ FED. Присъствието му се усети навсякъде, а поздрави и желания заваляха както онлайн, така и на място. DJ Ники Попов трети по ред забърка своя микстура от хаус, денс и фънки бийтове. Между 13 и 14ч намалихме темпото за почивка с low beat микса на един от бургаските ветерани – DJ Chokolate. След него се включиха младите бургаски DJ сензации MXIMILIAN и Покера. Единият познат със своето денс шоу в ефира на Power FM, а другия с качествената подборка на хип-хоп, трап и R’n’B Хитове. Последва микс на DJ VLD със страхотни авторски парчета – с фолклорни мотиви и прекрасен бийт. Последни, но със завиден опит и присъствие се включиха DJ Double D и DJ Jovanny. Участието и на двамата вдигна настроението на събралите се слушатели.

 

През целия ден поддърьахме свежестта с напитките на Aqua Canna - новата линия напитки с екстракт от канабис и три различни вкусa. Без изкуствени подсладители и оцветители. А когато ни натигна глада, нашите приятели от Margi's Kitchen ни доставиха от вкусните им пици.

 

Така изпълнихме нашата мисия – да поставим началото на завръщането към нормалното!

Вече 9 години се стараем да сме близки до всичко случващо се в Бургас и региона, да сме любимият ви спътник в делници и празници. Ще се борим това да продължи и за напред и да сме още много години заедно!

 

Екипът на Power FM,

Светлозар Бодуров, Кристина Костова, Цветелина Гачева, Яна Чолакова, Милен Василев, Петър Генчев и Станислав ПетковPower TOP 30

 • 1
  MASKED WOLF
  ASTRONAUT
 • 2
  RITON
  FRIDAY
 • 3
  SAWEETIE
  BEST FRIEND
 • 4
  DARA
  COLD AS ICE
 • 5
  LIL NAS X
  MONTERO
Цялата класация