Предна В момента Следва
LUBO KIROV, DARA VECHE NIAMA KAK
ON AIR 18:00 - 20:00
DJ MIX - LIVE Програмата

Showbiz

РЕТРОТО е винаги на мода! - ІІ

РЕТРОТО е винаги на мода! - ІІ

След първото успешно парти от поредицата „РЕТРОТО е винаги на мода” е време за част две, този път с участието на DJ Marti G и DJ Giorgio B.


Мартин Иванов Младенов познат като DJ Marti G е роден през 1967 в София в семейство на циркови артисти. Той е сред най-популярните ретро DJ на България и не случайно се смята за един от смелчаците на родната сцена, които миксираха хитовете на миналото и ги внесоха в клубовете. Работата му го събира на една сцена с едни от най-известните Hip-Hop, Disco и Euro-Dance изпълнители, като Wu-Tang Clan, Redman, Onyx, Gipsy Kings, Snoop Dogg, Snap, Method Man & Redman, Lil Jon, Nana, Hot Chocolate, Ice MC, Captain Jack, DJ Sash, 2 Brothers On The 4-th Floor, Dr.Alban, 2 Unlimited, DMX, Alexia, Ace Of Base, E-Rotic, Corona, Haddaway, C-Block и др.


Неговия приятел и колега DJ GIORGIO B, пък ще навърти още един лазарник в разгара на вечерта. 


DJ GIORGIO B стартира професионалната си кариера в далечната 1983,като ученик. С Теди К възраждат поредица от Национални Конкурси за Клубни DJ из цялата страна. Така силно стимулира и пропагандира развитието на DJ-културата и клубовете. Той създава клуб „Лайфхаус”, откъдето тръгва модата да се канят световноизвестни DJ-и в по-малки клубове. Арт-директор и мениджър на денс-клуб „Мания”, организирал партита с DJ като Leftfield, Boy George и много други. Има компания за музикални мениджмънт - „Адъл Темпо ДМК”. Заедно с МС Камен създават бранда „Old School Mafia”, който представя на живо цялата история на денс музиката от `70-те до днес.

 

В ефира на POWER FM Marti G направи следния коментар: "Преди години хората се веселяха много, танцуваха имаше обособени дансинги, а днес (...) отиваш по клубовете - всички са във Facebook, влезеш във Facebook - всички са се тагнали от  клубовете!"


Идва ред отново бургазлии да се метнем на машината на времето, за да си припомним златните хитове през годините.

Датата е 15-ти април, мястото е BRASS & CHROME, начален час 22:00ч. РЕТРОТО е винаги на мода!

 Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация