Предна В момента Следва
LADY GAGA HOLD MY HAND (DANCE REMIX)
ON AIR 18:00 - 20:00
DJ MIX - LIVE Програмата

Шоубизнес

Разбивация в клуб Децибел с яки диджеи

Разбивация в клуб Децибел с яки диджеи
На 12.12, петък Rnb Hip Hop диджеят DJ YangFetish гостува в клуб Децибел. Какво по-приятно след края на напрегнатата работна седмица, от това да отидете на щуро парти с най-добрата музика, която е в един от най-яките клубове на Бургас - клуб Децибел.
Денис Кесиов, известен като DJ YangFetish, е роден на 28.11.1983г в Луковит. Изучавал е бас китара и пиано в Музикалната консерватория. Денис е DJ .

 
В събота 13.12 купонът продължава с DJ Yassen Petrov, Метрополис. Когато Ясен Петров е на пулта е ясно едно – а именно, че нищо не е ясно освен чистото удоволствие, което ще изпита публиката. Като човек, изкушен от музиката от най-ранна детска възраст и преминал през години уроци по пиано, пял в БТР и в няколко рок групи по време на следването си в Гърция, и впоследствие един от създателите и кръстник на Метрополис, през 2005 година той е избран за топ 3 на най-влиятелните личности за музикалния бизнес в България от списание Ритъм. Сами разбирате, че след такова минало, последното, което ще получите от него на дансинга ще бъде поредица от хитове, които пускат всички. Никой в България не може да смеси толкова безогледно дълбоки като Марианската падина хармонии, трайбъл ритми и земетръсни бас линии и всичкото това да има ефекта на електрошок за всички в клуба.
 Power TOP 30

 • 1
  DOJA CAT
  PAINT THE TOWN RED
 • 2
  DARA
  ЗАМИНАВАМ
 • 3
  ONEREPUBLIC
  RUNAWAY
 • 4
  JASON DERULO
  SLOW LOW
 • 5
  LIGHT
  NO SLEEP
Цялата класация