Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Шоубизнес

Разбиващо парти със 100 Кила в клуб Decibel

Разбиващо парти със 100 Кила в клуб Decibel

Клуб Decibel се конкурира за спечелването на нощните диско птици на Бургас. След скорошното участие на DJ Desо и неговото шоу Lime Time, тази седмица ще станем свидетели на шоуто на един от най-добрите хип-хоп изпълнители в страната -100 Кила. Той пристига с цял антураж танцьорки от балет Студио 121  и със своя сценичен партньор рапъра Големия.Те  ще Ви забавляват на Max в клуб Decibel на 13.11, Четвъртък! Ако обичате да разпускате след работния ден с яка музика, то клуб Decibel е правилното място за Вас и Вашите приятели! Разбиващотото парти тук е гарантирано! 

Явор Янакиев, известен като 100 кила̀, е български рап и хип-хоп изпълнител, роден във Варна. Известен е с песните си „Цяла нощ“, „Аз съм 6“, „Каймака“, „Ланец на врата ми“ . 100 кила не крие, че е работил като продавач на сладолед, на царевица и на гевреци на плажа. По-къснo се запознава с Мишо Шамара, който пръв му подава ръка в рапа. През 2013 година участва в първото издание на реалити шоуто „Къртицата“.

Тук може да  се присъедините към събитието: 100 KILA & GOLEMIA LIVE #BALET STUDIO 121 #FLYING ANGELS #CLUB DECIBEL #13.11.2014

 

 Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация