Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Шоубизнес

Радио Power FM бележи най-успешната си година!

Радио Power FM бележи най-успешната си година!

Радио Power FM бележи най-успешната си година! Това съобщи г-н Светлозар Бодуров - управител на любимата на бургазлии радиостанция, по повод появили се слухове и анонимни публикации в интернет пространството. „Всяка следваща година за нас е много по-добра от предходната. Това се дължи на ефективно планиране, постоянство и хъс, и преди всичко на страхотния екип от хора, който е в основата на нашите успехи” съобщиха от медиата. По повод слуха, че компанията собственик на двете честоти на Power FM, в Бургас и в Царево, се продава, от ръководството отбелязоха с усмивка „Да, бихме изслушали всички предложения, защото в края на краищата това е бизнес. В световен мащаб се продават осново успешни компании с потенциал за развитие и финансов растеж. Ако някой инвеститор реши да ни направи предложение, това ще е добра оценка за свършената от нас работа. Дотогава обаче, ние ще продължаваме да вършим това, което можем най-добре – да правим радио на световно високо ниво!”

Вече повече от 6 години радио Power FM задава стандарт за работа в радио ефира в Бургас и региона. Програмата на медиата е добре позната на слушателите, а предаванията и кампаниите, които биват реализирани са търсен продукт. Това е лесно доказуемо с постоянството, с което се реализират мащабни инициативи като лятното турне Power FM Summer Tour, което всяко лято радва жители и гости на Южното Черноморие и привлича за партньори национални и световни марки като Победа АД и Suzuki. През 2016 година радио Power FM отбеляза своя 5-ти рожден ден с грандиозен тридневен концерт, подарък за своите слушатели, в който участие взеха български и световни изпълнители като Миро, Deep Zone Project, C-Block и Down Low.

Всички инициативи на радиостанцията до началото на 2018 година са вече планирани и скоро слушателите, ще могат да чуят за тях в ефир.

 Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация