Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Шоубизнес

Предаването Cruise Control е с нов автомобил

Предаването Cruise Control е с нов автомобил

Сигурни сме, че когато слушате предаването Cruise Control по Power FM, често се озовавате в следната ситуация – Силви съобщава за пътна обстановка, в близост до вас, и вие инстинктивно започвате да въртите глава като на тенис мач и да се оглеждате къде точно се намира тя. Така е, нали? Е, вече няма да се чудите откъде ви говори Силви или къде се е скрила, а ще можете да разпознаете Cruise Control по неговия нов автомобил.

Ето го, Е-ТО ГО!

Нашият, а защо направо не го наречем Вашия трафик информатор. Power–мобила, който вече три пъти на ден върти километри по бургаските улици, за да можете да пътувате бързо, спокойно и забавно. Целта ни винаги е била да стигате, заредени с положителни емоции, до вашата дестинация.

Закупихме този „обемен” Citroen C4 Picasso като се възползвахме от новата програма на Peugeot Бургас, която изкупува вашия стар автомобил, а със сумата вие можете да направите първа вноска за нов автомобил Пежо. C4–ката е един такъв изкупен автомобил, който е преминал през серия активни и пасивни тестове, обслужен е и беше гордо изложен в автоцентъра на София Франс Ауто в Бургас, на бул.Транспортна. Да, не е типичният градски икономичен автомобил и сигурно се питате защо се спряхме на точно на него? Много просто – освен за Cruise Control, този автомобил ще е и основното представително превозно средство за екипа на радио Power FM. Дали ще ни виждате пътуващи с него по Черноморието или ще катерим пистите в Пампорово, Citroen C4 ни предлага изключителни възможности - 7 удобни места, голям багажник, разнообразие от екстри и комфорт на пътуването. За любителите на техническите параметри ще кажем само, че той разполага с 1,8 литров бензинов мотор, с турбо компресор и цели 160к.с., автоматична скоростна кутия, 4 зонов климатроник, пълен ел.пакет, множество ниши и жабки за багаж.

Доверихме се на специалистите от AUTOGAS 09, които инсталираха на автомобила последен модел инжекционна газова уредба Gas Italy. За външната визия пък се погрижиха нашите приятели от Printer.BG, които създадоха и реализираха брандирането. Сега сме сигурни, че Cruise Control няма да бъде пропускан никъде из Бургас. Вече сме оборудвани и с комплект зимни гуми Toyo от център за гуми Европа. И сме готови!

Слушайте (и се оглеждайте за) Cruise Control всеки делничен ден в ефира на Power FM, както и онлайн. Можете да бъдете в директна комуникация със Силви като използвате мобилното приложение на Power FM. Или добрия стар клаксон. Но което и да предпочетете, не се притеснявайте да го използвате.

Ние ще ви отвърнем!Към Галерията със снимки.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация