Предна В момента Следва
CLEAN BANDIT ROCKABYE (FEAT. SEAN PAUL & ANNE-MARIE)

Шоубизнес

Power FM започва изплащането на битовите сметки на своите слушатели

Power FM започва изплащането на битовите сметки на своите слушатели

Плати ли тока? 

Спряха ти телефона?

Резнаха ти net-a?

Е, значи е време да вземеш участие в ежегодната игра "Power FM плаща сметките ти", която се провежда за пети пореден път през най-тежкия месец от годината. Ето какво трябва да направиш:

Изпрати ни копие (снимка, сканиран файл или др.) на електронната ни поща radio@powerfm.bg или го донеси директно в офиса ни в Бургас придружено с трите ти имена и телефон за връзка. Можеш да ни изпратиш сметки за ток, телефон, вода, интернет и всички битови разходи, които можеш да удостовериш с месечна фактура. Всяка сметка трябва да е на стойност до 100,00лв. Всеки делничен ден от 11-ти до 29-ти януари ще теглим по 3 от изпратените от слушателите сметки. Ако бъдеш изтеглен и чуеш името си в ефир трябва да си много бърз и да ни се обадиш в следващите 30 секунди, за да ни кажеш на каква стойност е сметката ти. Направиш ли го ние веднага ти изплащаме сумата на сметката в кеш!

За целия период на кампанията "Power FM плаща сметките ти" ще бъдат реализирани 45 тегления, а 4 500лв могат да бъдат спечелени от Вас, нашите слушатели.

Кампанията се реализира с приятелската подкрепа на денонощни магазини Тришър, които също мислят за Вас като ви дават едни от най-ниските цени на стоки с гарантиран произход в Бургас. Кой е най-близкия до вас магазин можете да намерите тук или да направите поръчка с доставка като се обадите на 0876 01 99 91.

Пълните условия на кампанията вижте в Общите условия.

 

 


Power TOP 30

 • 1
  LADY GAGA
  ALWAYS REMEMBER US THIS DAY
 • 2
  ALMA
  PERFECT
 • 3
  GEORGE EZRA
  SHOTGUN
 • 4
  ARIANA GRANDE
  BREAK UP WITH YOUR GIRLFRIEND I'M BORED
 • 5
  RAG'N'BONE MAN
  GIANT
Цялата класация