Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Шоубизнес

Power FM започва изплащането на битовите сметки на своите слушатели

Power FM започва изплащането на битовите сметки на своите слушатели

Плати ли тока? 

Спряха ти телефона?

Резнаха ти net-a?

Е, значи е време да вземеш участие в ежегодната игра "Power FM плаща сметките ти", която се провежда за пети пореден път през най-тежкия месец от годината. Ето какво трябва да направиш:

Изпрати ни копие (снимка, сканиран файл или др.) на електронната ни поща radio@powerfm.bg или го донеси директно в офиса ни в Бургас придружено с трите ти имена и телефон за връзка. Можеш да ни изпратиш сметки за ток, телефон, вода, интернет и всички битови разходи, които можеш да удостовериш с месечна фактура. Всяка сметка трябва да е на стойност до 100,00лв. Всеки делничен ден от 11-ти до 29-ти януари ще теглим по 3 от изпратените от слушателите сметки. Ако бъдеш изтеглен и чуеш името си в ефир трябва да си много бърз и да ни се обадиш в следващите 30 секунди, за да ни кажеш на каква стойност е сметката ти. Направиш ли го ние веднага ти изплащаме сумата на сметката в кеш!

За целия период на кампанията "Power FM плаща сметките ти" ще бъдат реализирани 45 тегления, а 4 500лв могат да бъдат спечелени от Вас, нашите слушатели.

Кампанията се реализира с приятелската подкрепа на денонощни магазини Тришър, които също мислят за Вас като ви дават едни от най-ниските цени на стоки с гарантиран произход в Бургас. Кой е най-близкия до вас магазин можете да намерите тук или да направите поръчка с доставка като се обадите на 0876 01 99 91.

Пълните условия на кампанията вижте в Общите условия.

 

 


Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация