Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Шоубизнес

POWER FM SUMMER TOUR 2016 едно неповторимо лятно изживяване

POWER FM SUMMER TOUR 2016 едно неповторимо лятно изживяване

И тази година Power FM Summer Tour  донесе страхотни летни  емоции, както на всички  слушатели на радио Power FM, така и на стотици туристи по Южното Черноморие. Традиционно, лятната ни инициатива премина през осем от най-атрактивните морски  курорти в региона. Спретнахме голям купон на всяко едно от местата.

Между  19 юли и 12 август, с изнесено студио,  прoграмата на радио Power FM беше излъчвана  на живо от Свети Влас, Несебър, Поморие, Созопол, Приморско, Царево, Ахтопол и Бургас. Във всеки от курортите вдигнахме настроението „на макс”. Всяка сутрин задавахме въпроси към местната власт, на които, за своите слушатели, получихме отговори и ексклузивна информация. За да направим деня ви по-приятен, следобед проверявахме градусите на морската вода, ситността на пясъка и свежестта на коктейлите на най-хубавите плажове и най-атрактивните заведения в дестинациите ни. 

  

Вечер организирахме караоке-концерти в центъра на всеки град, където хедлайнери бяха  всички купонджии, намиращи се в южнта част от Черноморието. Оказа се, че това е една от най-големите атракции на вечерта за всяко едно от местата. Хората се тълпяха или за да участват или за да бъдат зрители на купона, а той беше на високо ниво. Българската музика беше предпочитана от повечето участници като най-желани бяха златните български хитове изпълнени от Васил Найденов, Силвия Кацарова или Сигнал.

Успяхме да угодим дори на феновете на фолклорната музика с акапалелно изпълнение на „Лудо младо” в Созопол. Разбира се световната музика не беше пропусната като избора се простираше от Bohemian Rhapsody през руските любимци Любе, до актуалното Cheap Thrills на Sia. Някои от тях запечатaхме и на видео и качихме в нашия You Tube канал.

Всички участници бяха включени в томбола за голямата награда от матраци Симеонов, а тези с по-добри певчески възможности получиха моментални награди от нашите спонсори – ваучери за автосервизни прегледи, тениски, козметични комплекти и рекламни материали. Томболата беше изтеглена в Бургас, а късметлията е съименничка на спонсора – Гери Симеонова от София. Тя ще може да си избере чисто нов матрак, на стойност до 350лв, от разнообразието на матраци Симеонов.

Щастливи сме, че успяхме да постигнем целта на POWER FM SUMMER TOUR 2016 –  за зрителите на всички наши активности създадохме един малък празник, а всички работещи слушатели на радио Power FM пренесохме на едни слънчеви и по-хубави места. Всички снимки от инициативата може да видите събрани във Facebook албум.

Благодарим на нашите генерални спонсори. Традиционно, редом с нас бяха от Топливо АД. За комфорта при  пътуванията ни се погрижиха от Дженеръс Ауто – Бургас  с автомобили Suzuki Vitara и Suzuki Baleno. А от матраци Симеонов, осигуриха голямата награда на  Power FM Summer Tour.

Благодарим и за локалната подкрепа на Promedica24, Медицински център „Надежда” гр. Черноморец, Детска кухня Ам-Ам, STR8 и B.U. и Saxa Beach Summer Club.

За шести път радиостанцията подари на своите слушатели едно страхотно лято, изпълнено с положителни емоции!



Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация