Предна В момента Следва
THE KOLORS ITALODISCO

Шоубизнес

Power FM и Денито стартират играта "Коледата-възможна"

Power FM и Денито стартират играта "Коледата-възможна"

Коледа отново ще бъде озарена от щастливи мигове, защото Power FM и Денито ви дават възможност да спечелите страхотна празнична награда - цялостна коледна вечеря доставена лично от водещите на Power FM до вашия дом! 

Какво е нужно да направите? Трябва да ни се обадите на ефирния телефон 0885 84 55 84 и да ни запеете коледна песен. Нещо толкова лесно и забавно, което ще ви накара да се усмихвате дълго след това. А и едва ли не знаете нито една коледна песен? Тиха нощ, свята нощ...Jingle bells...сигурни сме, че се сещата и за много други. Обаждания се приемат всеки делничен ден, между 7:00 и 18:00ч. Изпятата от вас песен е всъщност и вашето участие в играта. На 23 декември между 16:00 и 17:00ч в ефира ще бъде изтеглена и голямата награда - коледна вечеря включваща пълнена пуйка, питка, сърми, вино и коледен набор от 14 салати Денито. И това не е всичко! Всеки ден ще бъдат теглени и утешителни, но доста вкусни награди за всички приети обаждания през деня. Това е празнична селекция салати от нашите партньори от Денито.

Семейството на Благовеста Златева бяха щастливците, които се зарадваха на топлата коледна вечеря в миналото провеждане на играта. 

 

Започнахте ли да преглъщате? Не чакайте повече а грабвайте телефона и набирайте Power FM!

Коледата е възможна с Power FM и Денито!

 

Пълните условия на кампанията ще намериш тук.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация