Предна В момента Следва
IMAGINE DRAGONS BONES

Showbiz

Първият град в Power FM Summer Tour 2017 – покорен!

Първият град в Power FM Summer Tour 2017 – покорен!

По уникален начин стартира нашето лятно турне Power FM Summer Tour 2017. Първата посетена  дестинация беше Св.Влас. Студиото ни беше позиционирано в самия център, пред Кметството, където потока от хора беше бързо приобщен от създалата се суматоха. Двете Suzuki Swift и Suzuki Vitara, с които пътуваме бяха също в полза на привличането на публика, с техните забележителни екстериорни акценти, намекващи за удоволствието от шофирането. Стартът беше даден точно в 20:00ч, когато водещия на „Prime Time” Милен заглуши музиката от околните заведения със звучно „Добър вечер, Свети Влас!” и последващо демо караоке изпълнение.

Първите участници прекрачили прага на нашето мобилно караоке-студио бяха възрастна двойка от Русия. Веднага след тях, първо като бек вокал, а после и със самостоятелно изпълнение се включи и усмихнатата Татяна. Тя заложи на българската музика – Д2 с „Ледено момиче” и БТР с „Елмаз и стъкло” . Оттам нататък желаещите да участват се заредиха един след друг. Чухме караоке изпълнение на песните на Лили Иванова, Ed Sheeran, Rihanna, Михаела Филева, Алла Пугачова и още много  други.

Тези, които не се престрашиха да изявят певческите си възможности се възползваха от щанда на училище за езици Мотив, за да научат повече за предстоящите езикови курсове. Там те можеха да вземат участие и в бързи игри, от които награда получаваше всеки.

Всички присъстващи имаха възможност и да опитат от  хрупкавите бисквити Ревю, продукт на Победа. С новите си вкусове и полезни свойства, бисквитките дойдоха като „Добре дошли” за посетителите.

Освен караоке на живо, Милен провокира публиката и с няколко игри, с които допълнително беше повдигнато настроението на вечерта.

Вечерта завърши с атрактивно изпълнение, в средата на събралата се публика. Като истински звезди Милен от радио Power FM и Ванина изпълниха актуалното парче на Михаела Филева и VenZy - BOYCOTT. 

И както се пее в песента "Бойкот! На лошото време, на всички проблеми..." ние сложихме гръмко начало на Power FM Summer Tour 2017!

Краен резултат от вечерта – Св.Влас е покорен! #ПродължавамеНапред. Да се готви Несебър!Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация