Showbiz

Обучение за интернет търговия в Бургас

Обучение за интернет търговия в Бургас

Мирослав Запорожанов е Стратегически Бизнес и Маркетинг Консултант, а също и инвеститор в редица онлайн проекти. След като се завръща от Виена през 2013, където консултира петролната компания OMV, Мирослав започва да консултира български и международни компании в сферата на интернет бизнеса. За последните 3 години е помогнал на над 300 компании и предприемачи, измежду които Teodor, VikiWat, Botanica 1961, Наталия Кобилкина, Лазар Ангелов,  като за същото време е водил обучения пред близо 10,000 души в България, Казахстан и Англия за това как да използват интернет за да увеличат ефективността и печалбите на своя бизнес. 

На 24 юни в Бургас, Мирослав ще проведе специален курс на обучение на тема "E-Commerce Доминация. Как да развием печеливш онлайн магазин". Курсът е подходящ, както за съществуващи онлайн предприемачи, така и за такива, които тепърва обмислят своето интернет присъствие. Ето какво казва Мирослав Запорожанов по повод интернет търговията:

"Електронната търговия се развива с бурни темпове. В световен мащаб. В Европа. В Източна Европа. Българите са похарчили над 400 милиона (!) лева за пазаруване онлайн през 2014 година. И това е само началото. Най-добрият момент да яхнете тази вълна на успеха беше преди 5-6 години. Следващият най-добър момент е днес.

ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ Е УНИКАЛНО НЕЩО

Той продава за вас 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата и 365 дни в годината. Позволява ви да предлагате немислимо разнообразие от стоки. Можете да обслужите и помогнете на огромен брой клиенти.

И, не на последно място, онлайн магазинът може да ви донесе и значителни количества пари. Да, дори и в България. А да не говорим за възможностите, които се разкриват, когато излезем на международния пазар.

КАК ДА РАЗВИЕТЕ СВОЯ ОНЛАЙН МАГАЗИН?

През годините натрупах доста опит в областта на онлайн бизнеса и дигиталния маркетинг и исках да споделя с вас някои важни неща във връзка с изграждането на успешен и най-вече печеливш онлайн магазин. Когато обмислих и събрах на едно място информацията, обаче, се оказа, че тя е като една непроходима джунгла. Огромно количество, в което „нормален човек“ трудно би могъл да се ориентира. Затова се захванах и орязах излишното, организирах по логичен и лесен за възприемане начин същинската информация. Запазих само практическите елементи, с минимално количество теория. Исках ориентация към резултати, а не обстойни разсъждения и празни приказки…"

 

ЕТО КАКВО ЩЕ НАУЧИТЕ И ЩЕ МОЖЕТЕ ДА ПРИЛАГАТЕ НА ПРАКТИКА СЛЕД ПОСЕЩЕНИЕ НА КУРСА МИ?

1. Кои са 11-те ключови понятия, които е трябва да познавате преди старта?
2. Кои са 9-те най-важни и неизбежни стъпки за успеха на всеки онлайн магазин?
3. Как да намерите печеливша идея за пазар, ниша и продукт за своя уеб бизнес?
4. Кои са водещите платформи за електронна търговия - коя и как да изберете?
5. Как да създадете идеята за своя марка и да я придвижите към реалността?
6. Как да осигурите перфектен дизайн за вашия онлайн магазин за жълти стотинки?
7. Кои са ефективните начини за осигуряване на поток от клиенти към сайта ви?
9.Кои са най-важните страници, които клиентите посещават във вашия е-магазин?
8. Кои са основните елементи на продуктовия цикъл и как да ги реализирате?
10. Как да направите така, че да купуват от вас повече, по-често и за по-големи суми?
11. Какво представляват програмите за лоялност и как да ги използвате в практиката?
12. План за действие – кои са следващите стъпки, след като завършите този курс?
 

КОГА И КАК ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ КУРСА?

Курсът ще се проведе в Бизнес Инкубатор, ул. „Княз Александър Батенберг“ 28 в гр. Бургас, на 24-ти Юни
ПРОМО цената до 17 юни е 90лв, а след тази дата цената ще бъде 125лв.

За повече информация и записвания можете да се свържете с нас на телефон 0882 350 100 или да видите пълната програма на събитието тук.Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация