Предна В момента Следва
ALI BAKGOR, KALLAY SAUNDERS OCEAN

Шоубизнес

Общински съветник е шампионът от Power Football 2012

Общински съветник е шампионът от Power Football 2012

Общинският съветник Антон Берданков е шампионът от първия у нас плейстейшън турнир Power Football 2012, организиран съвместно от Power FM и мол Galleria Burgas. Състезанието, копие на европейското футболно първенство, стартира в най-големия търговски център на Южното Черноморие ден след официалното откриване на ЕВРО 2012 и продължи цял месец. Оспорвани битки определиха 16-те най-добри геймъри сред 90 записали се участници. Всеки от тях представляваше един от 16-те национални отбора в Евро 2012.

След 4 седмици виртуален футбол четвърти в класацията се нареди Костадин Янчев с отбора на Чехия, след като отстъпи третото място на Стамен Драгоев и отбора на Холандия. Двамата играчи получиха ваучери за пазаруване в мол Galleria Burgas, както и фен артикули от ПСФК Черноморец Бургас.

Бурни емоции предизвика финалният мач между общинския съветник Антон Берданков с отбора на Украйна и Еманоел Янчев с Англия. По време на срещата и двамата финалисти бяха подкрепяни от своите фенове с възгласи и аплодисменти. Първите 80 минути завършиха с нулево равенство. При головете обаче Антон Берданков показа изключително майсторство и безапелационно победи с 3:1. Той бе провъзгласен за шампион, получи купата на турнира и спечели голямата награда - уикенд за двама в бутиков хотел Агата Бийч в Ахтопол и фланелка на защитника на ПСФК "Черноморец- Бургас" Жереми Фо-Поре. Еманоел Янчев се "утеши" с второто място и награда от кометите Fastferry.bg - травъл карта за 4 пътувания за дестинация по негов избор.

 Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация