Предна В момента Следва
BEYONCE TEXAS HOLD 'EM

Шоубизнес

Нора Караиванова вдъхновява в ресторант и бар Нептун

Нора Караиванова вдъхновява в ресторант и бар Нептун

Уникално заведение каквото е ресторант и бар Нептун, хубава компания и яка музика, от това се нуждае всеки! Този петък 23.01 с положителни емоции ще Ви зареди невероятната Нора Караиванова, която спечели с таланта си второто място в Music Idol 2 -2008 г. Ако искате да се насладите на уникалния глас на певицата, то мястото е ресторант и бар Нептун.


Нора Караиванова е родена на 3-ти април през 1987 г. в Горна Оряховица. Започва да се занимава с музика, когато се записва в школата на вокалния педагог Аделина Колева в родния си град. Професионално пее от 7 години. В момента учи магистратура "Поп и джаз пеене" в Националната музикална академия “Панчо Владигеров” от класа на доцент Алис Боварян. Участва в много конкурси и завоюва много награди, включително от телевизионното предаване "Хит минус едно", конкурса "Бургас и морето" и други. Тя дори сама пише текстове. Нейн е текстът за песента, с която участва на "Евровизия" 2009 – " It’s Not Right".


Нора печели второто място в Music Idol 2 -2008 г. и успява да впечатли журито и публиката с невероятните си гласови възможности и изпълненията си на живо.
2011 е годината, в която великият дует Roxette идват за концерт в България. Точно Нора и нейните музиканти са избрани, за да подгреят родната публика преди шведското дуо.
 Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация