Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Шоубизнес

Ники Станоев за POWER: „Аз ще водя празника на Бургас”

Ники Станоев за POWER: „Аз ще водя празника на Бургас”

Популярният комик Ники Станоев гостува в студиото на POWER и сподели новината, че той и  Мария Силвестър ще бъдат водещи на Никулденската празнична програма в нашия град. Актьорът сподели подробности от изживяванията си като част от екипа на „Шоуто на Слави”, като партньор на холивудски знаменитости в продукции снимани у нас и мечтите си свързани с бъдещето на стенд-ъп комедията в България.

 

Противно на широкоразпространеното мнение, че да се работи със Слави е трудно, заради избухливия му нрав, Ники сподели, че към днешна дата водещия е много улегнал човек, който знае какво иска и знае как да постига целите си. Разбира се, не пропусна да каже и че е ставал свидетел на „по-груби влизания с бутонките”, но според него там ако се издъниш, „значи си истинска греда”.

 

Станоев говори за срещите си със световни звезди от ранга на Мел Гибсън и Вал Килмър. Самият Гибсън похвалил родния актьор, че е „истински крадец на реплики”, след като той му предлага начин, по който да разчупят екшън сцена, в която героят на Мел убива малката агресивна гад, каквито персонажи най-често играе Ники в холивудските продукции. От друга страна, преди срещата им на снимачната площадка, хората на Вал Килмър категорично предупредили Станоев в никакъв случай да не го гледа в очите.

 

Говорейки за стенд-ъп комедията Ники Станоев е категоричен, че Шкумбата е неговият пръв кумир и учител и до ден днешен. Така той се аргументира, че стенд-ъпа има своите корени в България, а попитан, дали вижда бъдещето му у нас с големи двучасовив спешъли като на запад, Станоев отговори, че това което той иска е поне да положи основите за бъдещи ентусиасти в жанра.

 

Ники Станоев избра ефира на POWER, за да обяви новината, че имено той, партнирайки си с „извънземната”, както той я нарече, Мария Силвестър ще бъдат водещи на празничната програма по случай отбелязването празника на град Бургас Никулден. На въпроса, дали зедно с кмета на Бургас г-н ДимитърНиколов ще запалят елхата, комикът отговори така: „Ще палим каквото ни попадне!”.

 Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация