Предна В момента Следва
BEYONCE TEXAS HOLD 'EM

Шоубизнес

Най-успялата хаус вокалистката и DJ Иван Деянов в клуб Децибел

Най-успялата хаус вокалистката и DJ Иван Деянов в клуб Децибел

Клуб Децибел готви изненада за любителите на яката музика на 22.11, събота! Спецални гост изпълнители ще бъдат най-успялата хаус вокалистката в България- Diva и DJ Иван Деянов. Ако не обичате да си губите времето, а искате щуро да се забавлявате, то точното място за Вас е Клуб Децибел, а денят- тази събота!
Diva Vocal е родена във Варна и завършила своето висше образование с отличен в Лос Анджелис, САЩ. Написала и изпяла повече от 30 авторски парчета, тя е единствената българка с официален профил в световната музикална борса за елекронна музика Beatport.com. като многократно влиза в TOP100 Indie/ Nu-Disco – класация изготвяна според продажбите на траковете.

Още с първите си парчета печели трайно място в сърцата на почитателите си. Колаборациите и с едни от най-изявените диджеи и продуценти в България DJ Diass, Pepo, и Ivan Deyanov и чужбина – Andrey Exx (Русия), Saccao (Гърция), Keira (Италия), Angel Soxx (Гърция), произвеждат хитове като “Going Insane” и “My Secret Confession”, както и първото дийп хаус парче на български език “Ела при мен”. Издавала за едни от най-реномирание световни продуценткси компании – Milk&Sugar Recordings и Tiger Records.

През последните три години гастролирала успешно в най-реномираните клубове в България, както и в Амстердам, Русия, Тунис, Македония и др.Текущите й проекти със световно известни имена като Tarkan (Турция) обещават нейните успехи да продължават да се множат, а музиката и да ни радва все повече и повече.


Ivan Deyanov е български музикант от сръбски произход, роден в град Ямбол. Участията му като DJ са в най-големите клубове в Русия, Македония, Сърбия, Босна и Херцеговина. Творчеството му съдържа повече от 40 парчета, някой от които достигат до топ 20 на най-голямата Интернет музикална борса в света - beatport.com.Като композитор и продуцент той сътрудничи с големи имена от световната електронна музика като Eric Morillo. През 2009 прави ремикс на българският хит, който покори Евровизия на Елица и Стунджи "Вода".


Присъединете се към събитието  тук: DIVA Vocal & Ivan DeyanovPower TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация