Предна В момента Следва
JAMES HYPE MORE THAN FRIENDS (FEAT. KELLI - LEIGH)

Showbiz

POWER FM SUMMER TOUR започва!!!

POWER FM SUMMER TOUR започва!!!

В разгара на лятото, радио Power FM за шести пореден път подготвя незабравими летни емоции за всички по южното Черноморие. Само след седмица започва очакваното POWER FM SUMMER TOUR.

Всеки вторник и петък, от 19 юли до 12 август, програмата на радио Power FM ще се излъчва на живо от 8 морски града. От сутрин до вечер, всички жители и гости на Свети Влас, Несебър, Поморие, Созопол, Приморско, Царево, Ахтопол и Бургас  ще имат възможността да видят на живо водещите на радиостанцията – Деси, Милен, Иво и Петър Генчев, да се забавляват заедно с тях и да оберат наградите, които те са им подготвили. А слушателите?! За тях свежите изненади на ефирната програма тепърва предстоят от най-горещите точки по Южното Черноморие.

Сутрините, в дните на турнето, нашите репортери ще завземат летните курорти, за да дадат думата на интересни личности, които живеят и работят там, да получат информация за всички предстоящи събития и местни забележителности от първа ръка – на живо в ефир.

Следобед, завладяването на  градовете от турнето продължава с “най-якия” плаж. Екипът на радиото акостира с мобилното си студио  на брега на морето, където ще вдигне допълнително градусите на настроението. Обещаваме неописуеми емоции, радост, смях и награди, за които дълго след това ще се говори.

Вечерта, купонът ще е в центъра на всеки град. Ако можеш да пееш, танцуваш или просто си забавен – ела и го покажи на екипа на POWER FM. Караоке ще забавлява всички туристи и жители на курорта. А певците с най-добро представяне ще бъдат възнаградени за таланта и смелостта си. Ще има песни, танци, поздрави -  все положителни емоции.

Кога и къде може да се присъедините към купона на POWER FM SUMMER TOUR вижте малко по-надолу. А дали ще го направите на място или ще настроите приемника си на нашите честоти, решавате вие!

Традиционно, неизменна част от POWER FM SUMMER TOUR като генерален спонсор се включват Топливо АД - клон БургасЕкипът на радиостанцията и тази година ще се придвиждва с автомобили Suzuki, предоставени от Generous Auto - официалния дилър за Бургас и региона и генерален спонсор на кампанията. Като част от кампанията през 2016 година се присъединява и още една българска компания, а именно Матраци СИМЕОНОВ

 

Обещаваме това да бъде най-свежият сезон на лятното ни турне, а ето кога и къде може да се присъедините към купона на POWER FM SUMMER TOUR 2016:

19.07 Свети Влас

На обяд -  плажът около La Cubanita

Вечерта - центъра, около фонтана пред общината

22.07 Несебър

На обяд - плажът около East Coast Cash Club

Вечерта - центърът на стария град, площад Месембрия

26.07 Поморие

На обяд - на плажът около La Habana

Вечерта -центърът пред читалището

29.07 Созопол,  където ще научите повече за услугите на Promedica24, Медицински център "Надежда" гр. Черноморец

На обяд - плажът около Hedon Beach Bar

Вечерта - центърът, в началото на пешеходната в стария град

2.08 Приморско

На обяд - плажът около The White Bar

Вечерта -площадът пред Общината

5.08 Царево 

На обяд -  плажът около BarBaron, Нестинарка

Вечерта - главна улица, срещу читалището

9.08 Ахтопол

На обяд - плажът около La Vita Club

Вечерта -пред пощата/кметството

12.08 Бургас,  където Детска кухня Ам-Ам ще разкаже на младите родители повече за услугите си, а от STR8 и B.U. ще демонстрират ароматните си колеции.

На обяд -  плажът около Saxa Beach – най-новият клуб в града.

Вечерта - на Часовника

 

Вижте още снимки от Power FM Summer Tour от 2015 година.Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация