Предна В момента Следва
ADDICTED TO MUSIC PART 3

Шоубизнес

Наслада за меломаните в бар Кашмир този петък и събота

Наслада за меломаните в бар Кашмир този петък и събота

Ударна доза забавление Ви очаква на 21.11, петък и 22.11, събота в бар Кашмир  с Алекс Раева, DJ Doncho и Криско ! На 21.11 купонът ще стартира с Алекс Раева и DJ Doncho, които ще представят пред бургаската публика и най- новото си парче Just Dance.

Dj Doncho е роден на 02.04.1979г. в гр.София. Неговата професионална кариера започва през 1997 в клуб Olympia. Неговите сетове са повлияни от музикалните стилове- alternative, hip-hop, house. След това по собствен привлекателен начин миксира disco, funky, groove, tribal house music, което го прави един от водещите DJ на българската сцена. През 2002г. той взима участие в най-големите събития в електронната музика в България - "Street Parade" и Samsara Beach Party. На 11 декември 2003г. DJ Doncho участва в "Fight of the Dinosaurus of the Third Millennium" - състезания за DJ и печели 3-то място. Свири с много известни DJ като Carl Cox, Smoking Jo, Tony Thomas, Renato Cohen, Hipp-E, Terry Francis и много други.


Александра Раева е родена в София на 24 септември 1980 г. Цялото й семейство е отдадено на актьорското изкуство - и майката /Наталия Бардская/ и бащата /Илия Раев/ и по-голямата й сестра /Веселина Раева - преподавателка в НАТФИЗ/. Въпреки актьорско надмощие вкъщи, Александра е влюбена в музиката и рисуването - раздвоение, което тя усеща и до днес. Точно по тази причина завършва музикалното училище "Любомир Пипков" с оперно пеене и пиано и едновременно с това изкарва специалност художествен текстил и дизайн на облеклото.


На следващия ден гост ще е самият рапър номер 1 на България – Криско, който както винаги ще избухне с все сила, за да Ви зареди с положителни емоции! Имате невероянтата възможност да се насладите още веднъж на неговите уникални хитове и нови парчета!

Кристиан Талев – Криско е роден на 11 май 1988г. в София. Израства в семейство на музиканти и неговата професионална музикална кариера стартира в детските му години в музикалните предавания. През 2005 година започва да пише за себе си Поп, R&B и Хип-хоп песни, а малко по-късно започва да учи и тонрежисура.С течение на годините започва да прави песни и за българските популярни изпълнители. През 2008г. работи като тонрежисъор в Радио1.

Криско работи с Лора Караджова, Бобо, Сантра, Мария Илиева, Deep Zone, Ангел и Моисей, Елица Тодорова, Миро, Невена Цонева, Любо, Дивна. Неговата кариера се разделя на две посоки – като изпълнител и като музикален продуцент. В ампоато си на изпълнител набляга въгху хип-хоп звученето, примесено с поп мотиви, а в създаването на песни за други изпълнители стилът е напълно новаторски с миксиране на поп, рап, денс и етно в едно.

 През 2011г., Криско написва общия хит с Дивна и Миро – “И Ти Не Можеш Да Ме Спреш”. След това Krisko създава емблематичните “Почивни Дни”, “Кой Ден Станахме” с Ангел и Моисей, “Не Дължа Нищо”, “Drop Some” и песента, която ще се запомни с лятото на 2013 – “Министърът На Веселието” с Бобо и Лора Караджова.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация