Предна В момента Следва
DJ KHALED WILD THOUGHTS (FEAT. RIHANNA & BRYSON TILLER)

Шоубизнес

На финала Power FM Summer Tour отправя дръзко предизвикателство към певческите таланти в Бургас

На финала Power FM Summer Tour отправя дръзко предизвикателство към певческите таланти в Бургас

Традиционното лятно турне на радио Power FM – Power FM Summer Tour е към своя край. След като разпяхме цялото Южно Черноморие, утре ние,  екипът на POWER, се завръщаме  в Бургас и отправяме дръзко предизвикателство към  певческите таланти на бургазлии.

Турнето на POWER FM започна на 19 юли в Свети Влас, а финалът е утре - 12 август, с последната ни дестинация – Бургас. Най-хубавото оставихме за накрая. За да научим за всичко, което се случва и предстои да се случи в Бургас, утре малко след 10.00 ч. ще гостуваме в кабинета на кмета на града Димитър Николов.  В следобедните часове  местим студиото си в Saxa Beach - най-новия клуб в града, за да ви залеем с петъчно плажно настроение. Като част от специалната ни програма, ще запознаем всички бъдещи и настоящи родители с това кое е подходящото хранене за техните деца, като разговаряме с представител на „Ам-Ам” - една от най-добрите детски млечни кухни в града.Тези от вас, които имат таланти и  обичат да пеят и купонясват, очакваме на нашето караоке след 19.00 часа, в центъра до Часовника. По време на целия ден въздухът около нас ще бъде  наситен с ароматите на STR8 и B.U. а най-гласовитите и атрактивни участници ще бъдат удостоени със специален марков козметичен комплект.

В края на вечерта, един от всички участници, включили се в караокето на Power FM Summer Tour 2016, независимо в кой град от турнетето е застанал пред микрофона,  ще спечели  удобен  матрак, който ще избере сам от разнообразието на  Матраци Симеонов.

С Power FM Summer Tour преминахме през Свети Влас, Несебър, Поморие, Созопол, Приморско, Царево и Ахтопол. Насочихме микрофоните си към важните личности в града. Потърсихме и получихме отговори за решение на проблемите на техните жители. Оповестихме много добри новини, получени от първа ръка. Всяка вечер гости и жители на градовете пяха и се забавляваха в организираното от нас караоке на открито. Всеки талант изпратихме с награда от нашите спонсори, която дълго след това да напомня за положителни емоции от Power Summer Tour 2016.

Ако и вие искате да станете част от летния  купон на радио POWER FM, утре е последната ви възможност! Ще ви очакваме и няма да започнем без вас! От нас страхотните емоции и награди,- от вас  усмивките и желанието да се забавлявате!

 

      

 

Power FM Summer Tour се осъществява с генералната подкрепа на Топливо АД и матраци Симеонов. Екипите ни се придвижваха по Южното Черноморие с автомобили Suzuki Vitara и Suzuki Baleno, предоставени от Дженеръс Ауто – Бургас.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация