Предна В момента Следва
ENRIQUE IGLESIAS BE WITH YOU

Шоубизнес

На 10 декември Пампорово открива сезона в компанията на Михаела Филева

На 10 декември Пампорово открива сезона в компанията на Михаела Филева

Ски сезонът в Пампорово ще бъде официално открит в събота, на 10 декември 2016 година. Това стана ясно от провелата се днес в столицата пресконференция. Официалната церемония ще бъде в 12:00. Специален гост-изпълнител  ще бъде Михаела Филева, ще има и много различни изпълнители.

Новото тази година е, че Пампорово започва да работи с нова ски писта, която се намира над град Чепеларе – Мечи чал.

От Пампорово АД запазват традицията пистите да бъдат безплатни за всички в първия ден от сезона.  Ще може да се кара още от 8:45 сутринта. Организаторите предвиждат безплатно използване на ски пистите от деца до 12 години и на следващия ден, 11декември 2016г.

39 лева ще бъде цената на лифт картата за цял ден в периода от 11 до 18 декември, а от 19 декември цената на картата става 55 лева. С нея ще може да се кара както на пистите в Пампорово, така и на тези в Мечи Чал. Цената на дневните карти в Мечи Чал ще бъде 40 лева, а в промоционалната седмица, от 11 до 18 декември, нейната цена ще бъде 29 лева.

При подходящи метеорологичните условия организаторите са предвидили откриването на сезона и на Мечи Чал също да бъде на 10 декември. От Пампорово АД обещаха да има намаления през целия сезон за деца и семейства.

В спортния календар тази година големите събития са връщането на Фрийстайл Опън в Пампорово през март месец, както и Европейска купа по сноуборд слоупстайл (13-14 януари) и Европейска купа по фрийстайл ски слоупстайл (17-18 март).

На 99 процента през 2018 година Пампорово ще бъде домакин на Световната купа по сноуборд слоупстайл, похвалиха се организаторите.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация