Предна В момента Следва
ON AIR 12:00 - 17:00
Power Hour Програмата

Showbiz

Мустафа и Ажда Чаушеви вдигат градуса на настроението в ресторант "Златна котва"

Мустафа и Ажда Чаушеви вдигат градуса на настроението в ресторант "Златна котва"

Мустафа Чаушев отново вдига градуса на настроението в ресторант "Златна котва". Той ще гостува в емблематичното заведение на 9 декември 2016 година, но няма да е сам. На сцената ще му партнира и неговата дъщеря Ажда Чаушева.

Любимецът на поколения българи ще представи златните си хитове пред бургаската публика. Заедно с дъщеря си Ажда ще зарадват с изпълнения на живо клиентите на заведението, докато те се наслаждават на вкусните специалитети на ресторанта.

Може би малко хора знаят, че Ажда е завършила музикалното училище в Бургас, но не с пеене, а със специалност „контрабас”. А първият й запис е когато е едва на 10 години. Заедно с популярния си баща имат няколко дуета сред които „Танц на греха”, „Татко” и „Хади”.

Незабравима петъчна вечер с хубавата музика на обичаните изпълнители и неповторима атмосфера – това предлага на своите клиенти „Златна котва“.

 

Може да резервирате своите места в ресторант „Златна котва“ на телефон: 0878 884 277 или във Facebook страницата на заведението:  https://www.facebook.com/RestorantZlatnaKotva/Power TOP 30

 • 1
  LENNY KRAVITZ
  LOW
 • 2
  MATOMA & ENRIQUE IGLESIAS
  I DON'T DANCE (WITHOUT YOU)
 • 3
  KAZKA
  ПЛАКАЛА
 • 4
  COLONEL BAGSHOT & MAHMUT ORHAN
  6 DAYS
 • 5
  MALUMA & SHAKIRA
  CLANDESTINO
Цялата класация