Предна В момента Следва
BENEE SUPALONELY (FEAT. GUS DAPPERTON)

Showbiz

Мустафа и Ажда Чаушеви вдигат градуса на настроението в ресторант "Златна котва"

Мустафа и Ажда Чаушеви вдигат градуса на настроението в ресторант "Златна котва"

Мустафа Чаушев отново вдига градуса на настроението в ресторант "Златна котва". Той ще гостува в емблематичното заведение на 9 декември 2016 година, но няма да е сам. На сцената ще му партнира и неговата дъщеря Ажда Чаушева.

Любимецът на поколения българи ще представи златните си хитове пред бургаската публика. Заедно с дъщеря си Ажда ще зарадват с изпълнения на живо клиентите на заведението, докато те се наслаждават на вкусните специалитети на ресторанта.

Може би малко хора знаят, че Ажда е завършила музикалното училище в Бургас, но не с пеене, а със специалност „контрабас”. А първият й запис е когато е едва на 10 години. Заедно с популярния си баща имат няколко дуета сред които „Танц на греха”, „Татко” и „Хади”.

Незабравима петъчна вечер с хубавата музика на обичаните изпълнители и неповторима атмосфера – това предлага на своите клиенти „Златна котва“.

 

Може да резервирате своите места в ресторант „Златна котва“ на телефон: 0878 884 277 или във Facebook страницата на заведението:  https://www.facebook.com/RestorantZlatnaKotva/Power TOP 30

 • 1
  LADY GAGA
  STUPID LOVE
 • 2
  DENNIS LLOYD
  UNFAITHFUL
 • 3
  БАБЕК МАМЕДРЗАЕВ
  ПРИНЦЕССА
 • 4
  DUA LIPA
  PHYSICAL
 • 5
  THE WEEKND
  BLINDING LIGHTS
Цялата класация