Предна В момента Следва
MADONNA MEDELLIN (FEAT. MALUMA)

Шоубизнес

Мис и мистър Топ лица на Бургас - 2014 в клуб Децибел

Мис и мистър Топ лица на Бургас - 2014 в клуб Децибел
Нощен клуб Децибел и Национална модна агенция Идея Прима Ви канят на All inclusive емоцията на Бургас – конкурсът за красота и европейски зрелища Мис и мистър Топ лица на Бургас - 2014!
Събитието е предвидено на 5 декември, петък, от 23 часа в , хотел клуб Децибел-Бургас ( ул. Иван Шишман 8, зад Старата поща), само ден преди култовия за морския град - Никулден. Основен медиа партньор на шоуто е радио Power FM.

 
Мис и мистър Топ лица на Бургас-2014 вече присъства в културния и нощен живот на града и се провежда в три тура-бански, официален и артистичен тур. Платформата на конкурса, който се провежда вече 15-та поредна година, е динамична и екстравагантна. Освен това интригата кулминира винаги и за двата пола, тъй като участниците са момчета и момичета. Предвиден е и приличен паричен и предметен награден фонд.


За да влезете в Хола на шоу бизнеса, отидете първо в предверието му, в деня на шоуто, на репетицията и кастинга 5 декември, петък, от 16,00 часа в клуб Децибел. За да участват в конкурса мис и мистър Топ лица на Бургас, момичетата и момчетата трябва да имат навършени 16 години, и да притежават принцип на отседналост, тоест да са родени, да следват, учат, работят или някои от родителите им да са от Бургас. В шоуто за модели има и още един конкурс- мис и мистър Български топ лица- клон Бургас.


Модното състезание изповядва философията на пълен fair play! Тоест гласуването от страна на журито е явно, пред зрители, участници и медии и по шестобалната система.
Съорганизатор на шоуто на сезона мис и мистър Топ лица на Бургас-2014 е Национална модна агенция Идея Прима, с позиции в над 40 града и курортни комплекси в България. Водещ и продуцент на конкурса е собственикът на агенцията-Димитър Увалиев.

Телефон за участие: 0887-57-99-42, 0899-29-05-85 и 0878-18-16-48

Facebook : идея прима
За резервации: 0876-106-306
 Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация