Предна В момента Следва
SERGE DEVANT ADDICTED (FEAT. HADLEY)

Шоубизнес

"Мери Бойс Бенд" скъсяват пътя към дома

"Мери Бойс Бенд" скъсяват пътя към дома

Преди няколко дни Мери от бандата „Мери Бойс Бенд” ни зарадва с добрата новина за издаването на нов, сборен албум, който ще съдържа всичките ни любими и обичани хитове от изминалите години. В него ще открием парчетата от албумите: Непознати улици“, „Само за теб“ и „Дългият път към дома“, както и новите, неиздадени досега: „Излишни думи“, „Приказка за нас“ и „Телефонът звъни“. В ефира на Пауър ФМ тя разказа, че албума е записан на живо, лайв албум, с всички онези песни, с които хората ги познават. Албума съдържа 19 трака, изпълнени на живо, смесени и мастерирани аналогово в съвременно студио и изключително добър звук. Той носи името „20 години Мери Бойс Бенд”.  Смесването и аналоговият мастеринг са дело на Юлиан Янев.

„Най – хубавото нещо е, че на 24 март ще свирим акустично в Бургас и ще направим красив концерт, който носи името „Отива си зимата, идва есента”, точно по повод първа пролет и всеки, който дойде на концерта ще може да вземе лично албума и да вземе автограф, разбира се”, съобщава изненадата за бургазлии - верни фенове, Мери.

За отминалото време тя сподели, че вече гледат по – реално на живота, мечтаят по – земно и разумно.”Сега си поставяме по – малки цели, изпълними, в по – кратко бъдеще. Това не е вредно, защото е хубаво да можеш да изпълняваш това, което си поставяш като цел. В България не се прави лесно музика. Всичко е свързано с много видове ресурси – физически, чисто материални, затова човек трябва да има и търпение, и нерви, и знание”. Съжалява, че българската музика не звучи по – често, за да се дава път на младите изпълнители и по този начин те губят до някаква степен стимула си да се борят с равностойна конкуренция. Вярва в светлото бъдеще и развитие на нашата музика, защото: „талантът на България не бива да остава под похлупак”.

„Мери Бойс Бенд” вече са няколко дни по – близо до дома...Power TOP 30

 • 1
  JAMES HYPE
  FERRARI
 • 2
  QODES
  UNA FAVELA
 • 3
  HARRY STYLES
  AS IT WAS
 • 4
  JACK HARLOW
  FIRST CLASS
 • 5
  D-TRAX & MASCOTA
  LA MUSICA SUENA
Цялата класация