Предна В момента Следва
THE WEEKND & 21 SAVAGE CREEPIN' (REMIX)

Шоубизнес

"Мери Бойс Бенд" скъсяват пътя към дома

"Мери Бойс Бенд" скъсяват пътя към дома

Преди няколко дни Мери от бандата „Мери Бойс Бенд” ни зарадва с добрата новина за издаването на нов, сборен албум, който ще съдържа всичките ни любими и обичани хитове от изминалите години. В него ще открием парчетата от албумите: Непознати улици“, „Само за теб“ и „Дългият път към дома“, както и новите, неиздадени досега: „Излишни думи“, „Приказка за нас“ и „Телефонът звъни“. В ефира на Пауър ФМ тя разказа, че албума е записан на живо, лайв албум, с всички онези песни, с които хората ги познават. Албума съдържа 19 трака, изпълнени на живо, смесени и мастерирани аналогово в съвременно студио и изключително добър звук. Той носи името „20 години Мери Бойс Бенд”.  Смесването и аналоговият мастеринг са дело на Юлиан Янев.

„Най – хубавото нещо е, че на 24 март ще свирим акустично в Бургас и ще направим красив концерт, който носи името „Отива си зимата, идва есента”, точно по повод първа пролет и всеки, който дойде на концерта ще може да вземе лично албума и да вземе автограф, разбира се”, съобщава изненадата за бургазлии - верни фенове, Мери.

За отминалото време тя сподели, че вече гледат по – реално на живота, мечтаят по – земно и разумно.”Сега си поставяме по – малки цели, изпълними, в по – кратко бъдеще. Това не е вредно, защото е хубаво да можеш да изпълняваш това, което си поставяш като цел. В България не се прави лесно музика. Всичко е свързано с много видове ресурси – физически, чисто материални, затова човек трябва да има и търпение, и нерви, и знание”. Съжалява, че българската музика не звучи по – често, за да се дава път на младите изпълнители и по този начин те губят до някаква степен стимула си да се борят с равностойна конкуренция. Вярва в светлото бъдеще и развитие на нашата музика, защото: „талантът на България не бива да остава под похлупак”.

„Мери Бойс Бенд” вече са няколко дни по – близо до дома...Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация