Предна В момента Следва
MORENO IMA LI TSVETIA (FEAT. LUBO KIROV)

Шоубизнес

Mascota, D-Тrax, Runo и MC P представят InMotion

Mascota, D-Тrax, Runo и MC P представят InMotion

Нещо много специално, дори може да се определи като грандиозно, е на път да се случи в края на месец януари. Музикално събитие, което не се среща често в нашия град. Вече се чудите какво? Продължете с четенето...

След като началото на партитата с марката InMotion бе именно на морския бряг и видеото, заснето по време на вечерта в клуб Bedroom в Слънчев бряг, бе гледано милион пъти, дойде време за нова локация, нова дата и InMotion #2. Домакин този път ще бъде бар KASHMIR в Бургас, а обичайните заподозрени зад пулта ще са в състав DJ Mascota, DJ D-Trax, DJ Runo и MC PiЧетиримата обещават една незабравима вечер, в която думата пътешествие ще придобие нови музикални измерения. Всеки един от тях вече е бил гост на клуба и бургаската публика добре познава възможностите на DJ-ите, но в тази формация ще можем да ги видим за първи път. Надяваме се не и за последен и вярваме, че организаторите от бар KASHMIR ще ни зарадват с нови подобни събития през 2016 година. Очаквайте да чуете за тях първо на честотите на радио Power FM.

    

Ексклузивни гости на събитието ще бъдат формация VOLT с тяхното GOLD Edition Dance Show, които заедно със специално приготвения за вечерта антураж, ще ви накарат да изживеете едно истинско клубно приключение.

Датата е 30-ти януари 2016 (събота). Мястото - Бар KASHMIR!

Присъединете се към Facebook събитието, за да сте в течение на информацията. Освен впечатляващият line-up ,домакините от клуб KASHMIR са подготвили и специални изненади за гостите на вечерта - всеки посетител ще има възможност да получи страхотен комплект с марката InMotion.

Ето и показно какво може (а може и да не ;-) ) пропуснете:

InMOTION в Youtube:     https://www.youtube.com/inmotiontv

InMOTION във Vimeo:    https://vimeo.com/inmotiontvPower TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация