Предна В момента Следва
MALFA SO LONG (REMIX)

Шоубизнес

Мартин Гор и Винс Кларк издават техно албум

Мартин Гор и Винс Кларк издават техно албум

Съоснователите на Depeche Mode - Мартин Гор (Martin Gore) и Винс Кларк (Vince Clarke), който е член на една от най-успешните синт поп групи в историята само през първата година след сформирането й, подготвят за издаване съвместен албум, съставен от инструментална денс музика.

Двамата се свързват преди около година и през цялото време комуникират по електронен път, записвайки по отделно. Мартин Гор, който през 2010 година взе участие в записите на предстоящия албум на Motor (групата, която бе съпорт на Depeche Mode по време на злополучното им турне през 2009 г.) и изпълнява вокалната партия в сингъла им Man Made Machine, разкрива, че албумът, по който работят с Винс Кларк, вече е на етап смесване и би могъл да се появи скоро, но е по-вероятно да мине известно време преди рилийза му.

По-рано този месец Mute/EMI издаде новата двойна компилация с ремикси на Depeche Mode - Remixes 2: 81-11, която включва един трак на Винс Кларк - Behind the Wheel Remix и един на Алън Уайлдър (Alan Wilder), който се присъединява към Мартин Гор, Дейв Гахан и Анди Флечър след напускането на Кларк - In Chains Remix.

Erasure – третата група, сформирана от Винс Кларк през изминалите 30 години (след Yazoo, The Assembly), в която той остава до ден-днешен, също подготвя за издаване нов албум – рилийзът е планиран за лятото на 2011 година и ще бъде подкрепен със световно турне.

avtora.comPower TOP 30

 • 1
  MASKED WOLF
  ASTRONAUT
 • 2
  RITON
  FRIDAY
 • 3
  SAWEETIE
  BEST FRIEND
 • 4
  DARA
  COLD AS ICE
 • 5
  LIL NAS X
  MONTERO
Цялата класация