Предна В момента Следва
SOFI TUKKER, THE KNOCKS ONE ON ONE

Шоубизнес

Мартенски празник в Триа Сити Център

Мартенски празник в Триа Сити Център

 Пролетните колекции на модните гиганти излизат на витрините


Древнобългарският празник на хармонията, живота и възраждането ще бъде отбелязан тържествено в най-емблематичния бургаски МОЛ – Триа Сити център. Баба Марта ще поздрави посетителите с вълнуващи атракции и изложба на мартеници.


Бяло-червената семантика на единството на противоположностите е предизвикала въображението и дарбите на децата от детските школи и детските градини в Бургас. Тяхната експозиция ще изненада с оригинални и мъдри идеи, претворени символично във вид на мартеници. В хилядолетния си път българите са пренесли тази своя изконна традиция и са я запазили в светогледа и ценностната си система и до днес. Всеки ще може да си хареса и да закупи от уникалните ръчно изработени детски творби за подарък за здраве и благоденствие на своите близки.


Възпитаници от театралната школа при Общински Детски Комплекс на Атанасия Петрова ще се превърнат в митичните персонажи Баба Марта, Пижо и Пенда. Малките актьори и пролетните герои ще даряват с мартеничка всички гости на Триа Сити през целия ден.


От 11 часа на 1-ви март ще се изиграе театрален спектакъл в кафенето на третия етаж. Авторската постановка на детската театрална школа е специално създадена за мартенските тържества и ще очарова с интересните си хрумвания децата и техните родители.


Известните музикални формации щрайх квартет „Music Art”, струнно Трио „Viva”, заедно с много други изпълнители на класическа музика ще озвучат с неповторима и вълнуваща атмосфера всички нива на търговския център.


Последните колекции на гигантите от модните подиуми в Милано - Versace Jeans, Dolce & Gabbana, Kocca–jeans ще се промоцират специално за настъпващия пролетно-летен сезон в магазините на Триа Сити Център.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация