Предна В момента Следва
MILEY CYRUS FLOWERS (REMIX)

Showbiz

Мария Сапунджиева, Ненчо Илчев и Кирил Ефремов поставят в Бургас постановка на Мариус Куркински

Мария Сапунджиева, Ненчо Илчев и Кирил Ефремов поставят в Бургас постановка на Мариус Куркински

Един от най-талантливите актьори Мариус Куркински гостува за пореден път в Бургас. Той обаче няма да бъде на сцената, а в ролята на режисьор на спектакъла "Мъжът на жена ми". Той обещава на всички зрители на постановката много смях и философски размисли. „Това е разказ за оцеляването на една жена, изоставена още като дете. Театър за сериозните неща от живота, които са погледнати от смешната им страна”, разкрива повече за „Мъжът на жена ми”.

Главната женска роля е поверена на Мария Сапунджиева, а в ролите на мъжете, които се борят за любовта й, се превъплъщават  Кирил Ефремов, познат от ролята си в „Под прикритие” и комикът Ненчо Илчев. Те пресъздават с много хумор и най-тежкия момент от битието си. Мариус споделя, че пиесата не може да се нарече точно комедия, но екипът е акцентирал именно на смешните неща от битието ни. Режисьорът разказва, че дори и изневярата е погледната от странно-смешния ъгъл. Комедия, в която персонажите живеят греховно и го съзнават. „Но театралната комедия изисква избягване на болезненото въздействие върху публиката. Тук е провокацията за създателите на добър комедиен спектакъл. Комедията не е смях, а предизвикване на радост. Радост от съпричастие между публика и актьори. Съпричастие между автор, театрални епохи, информация за човешката природа! Порив за обич към човека до теб”, казва Мариус Куркински.

Постановката „Мъжът на жена ми” отново ще бъде на бургаска сцена на 20 декември, от 19 часа, в залата на Операта. Билети могат да се закупят на касите на НХК, Операта и на тел:0894 898 098.

 Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация