Предна В момента Следва
PINK TRUSTFALL

Showbiz

Лятното турне на Power FM продължава напред с пълна сила

Лятното турне на Power FM продължава напред с пълна сила

Докато някои от вас са в офисите и работят усилено, ние от радио Power FM  продължаваме с нашето традиционно лятно турне, с което ви пренасяме в атмосферата на родните курорти от Южното Черноморие.

Както знаете, вече шеста година провеждаме Power FM Summer Tour.  Всеки вторник и петък, от 19 юли до 12 август, програмата на радио Power FM се излъчва на живо от 8 морски града. Екипът ни вече премина през Свети Влас, Несебър и Поморие. Завзехме най-известните заведения на плажа през деня – La Cubanita  в Свети Влас, Coctail Bar Cash Club в Несебър и La Habana в Поморие, а след това и централните места в града. С караоке на открито провокирахме певческите таланти в курортите. Събрахме участници от всички националности. Най-големите таланти си тръгнаха с награди, предоставени от нашите спонсори.

 

        

Като истински звезди, рано сутрин, ни посрещна не от кой да е, а кметът на  всяко от градчетата. Специално за всички слушатели на Power FM, градоначалникът на Свети Влас, Иван Николов, разказа за положителната промяна на града и множеството успешни проекти, които носят съвременния облик на курорта.

С Николай Димитров, кметът на Несебър, си поговорихме за осъществените проекти в общината, които са спомогнали както за привличането на туристи от различни националности, така и в поддържането на реда и чистотата в курорта. Пред микрофона на Power FM, г-н Димитров, за пръв път разкри и какво да очакват жителите и гостите на града, по случай патронния му празник Св.Богородица, на 15ти август.

Кметът на Поморие, Иван Алексиев, от своя страна отправи поздравления към екипа ни, че с лятното си турне представяме китното им градче толкова цветно в ефир, че човек може да си представи всичко, с най-малките му подробности. В интервю за Power FM, той съобщи добрата новина за стартираната процедура за избор на изпълнител за обхода при Ахелой, която хиляди жители на общината очакват от години.

Следващата дестинация в лятната ни инициатива е Созопол.  Този петък, в следобедните часове ще излъчваме на две крачки от морето, от култовия бар „Хедон“. На място ще ви представим една от компаниите лидер на пазара при набиране на подходящ персонал за домашни грижи в Германия – Promedica 24, , както и  най-близкия медицински център в региона между Созопол и Приморско – МЦ Надежда Черноморец. Певческите таланати в града очакваме след 19.00 часа в центъра на стария град, в началото на пешеходната алея. В инициативата предстоят още Приморско, Царево, Ахтопол и Бургас.

Всяка година Power FM Summer Tour става все по-свежо и по-разпознаваемо – превръща се в исински празник на града

      

А вие какво правите през лятотото? Ако сте по Южното Черноморие, елате, за да се забавляваме заедно!

Power FM Summer Tour се осъществява с подкрепата на Топливо АД и матраци Симеонов. Екипите ни се придвижват по Южното Черноморие с автомобили Suzuki Vitara и Suzuki Baleno, предоставени от Дженеръс Ауто – Бургас.

     Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация