Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Шоубизнес

Куп изненади ни очакват за 14-ти февруари

Куп изненади организират общините в областта по повод 14-ти февруари.
Любовен киномаратон е подаръкът на Община Бургас за всички влюбени двойки на 14 февруари. Пет незабравими и вълнуващи любовни разказа, запечатани на кинолента, ще бъдат прожектирани в Деня на влюбените в Културен център "Морско казино". Филмите ще бъдат с вход свободен, през два часа от 10.30 до 18.30 часа в зала "Петя Дубарова". Филмовите заглавия са от златната ера на българското кино: "Маргарит и Маргарита" от 1989 г., "Всичко е любов" от 1979 г., емблематичният "Вчера"от 1988 г., "Комбина" от 1982 г. и "Звезди в косите, сълзи в очите", 1977 г.

 

На 14-ти февруари от 17:00 часа, на площада в Царево, Общинската и младежката организация на БЧК, организира честването на Деня на влюбените и Деня на Трифон Зарезан. Мотото на празника е „Обичай красиво, обичай страстно, но трезво и безопасно!”. Фолклорен концерт на самодейните състави към читалището в чест на Трифон Зарезан ще се проведе от 18:00 часа.

Валя Балканска пристига в Поморие за празника на виното и любовта, 14 февруари. Народната певица с космически глас ще изнесе концерт заедно с ансамбъл „Големите гайди” точно в 11:30 часа на централния площад в града. Освен това от Общината са подготвили редица други прояви, с които ще поздравят жители и гости на Поморие. 14 февруари ще бъде ден, изпълнен с положителни емоции и много добро настроение в градът, който се слави с уникалното си вино, подобаващо ще почете празника на виното и любовта. Тържествата ще започнат в 10:30 часа на Централния площад с отслужване на благодарствен молебен в чест на Свети мъченик Трифон и ритуално зарязване на лозови пръчки. След това ще бъде разпъната шатра, където жителите и гостите на града ще се насладят на чаша поморийско вино. Влюбените двойки ще могат да се снимат на интерактивна стена на любовта, част от инициативата „Обичам те, любов!” Кулминацията на празника ще е концертът с участието на Валя Балканска. Точно в 12:00 часа пък, в сградата на СОУ „Иван Вазов” ще се проведе конкурс за най – харесвана снимка измежду всички заснети на 14 февруари.

По повод 14 февруари (денят на влюбените), община Несебър организира тридневен фестивал под надслов: “Уикенд за любов и вино в Несебър”. Идеята е градът на ЮНЕСКО да бъде популяризиран като подходяща дестинация за сватбен туризъм за българските и чуждестранни двойки, решили да сключат брак през настоящата 2013 г.
От 14-ти до 16-ти февруари, Несебър ще се превърне в град на любовта, виното и сватбата.
През трите празнични дни община Несебър подготвя богата културна и емоционална програма. Ще има кино, театър, оперни любовни дуети, четене на стихове, посветени на любовта.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация