Предна В момента Следва
HARRY STYLES GOLDEN

Шоубизнес

Кристиан Костов ще представи България на Евровизия 2017

Кристиан Костов ще представи България на Евровизия 2017

Кристиан Костов, който след няколко дни става на 17 години и е може би най – младият участник в таз годишното издание на Евровизия ще представи България на голямата сцена.

Парчето се нарича „Beautiful Mess”. Сингълът е със силно изразено поп звучене, нежен и привличащ. Песента, която ще представи България на конкурса "Евровизия" в Киев тази година вече е достъпна в официалния канал на „Евровизия” в „Ютюб” и сайта на конкурса – Eurovision.tv. Тя звучи ето така:

 

България е във втория полуфинал на музикалното състезание, който ще започне в 22 ч. наше време на 11 май.

Тогава за Кристиан ще могат да гласуват зрителите и журитата на 21 държави – Украйна, Франция, Германия, Швейцария, Македония, Естония, Израел, Малта, Холандия, Сърбия, Дания, Русия, Румъния, Сан Марино, Литва, Хърватска, Норвегия, Беларус, Унгария, Австрия и Ирландия.

Кристиан има смесено гражданство, тъй като майка му е от Казахстан, а баща му е българин от Ямбол. Тийнейджърът е роден в Москва, където живее със семейството си. има по-голям брат - Даниел, който е на 22 години, малката му сестра София е на девет. Той е едва на 3 години, когато започва да проявява интерес към музиката. По това време брат му свири на пиано, а Кристиан се опитва да го имитира. Две години по-късно родителите му го записват на уроци по пиано. На 11 влиза в детската вокална група „Непоседы”. Това е най-популярното студио за деца в Русия, дисциплината е желязна, като в казарма. Оттам са тръгнали Юля Волкова и Лена Катина от популярния дует „Тату” и още много други руски звезди. През 2011 г. участва в конкурса „Нова вълна”, който тогава се провежда в Украйна. Явява се като представител на България. След това решава да опита късмета си в „Гласът на Русия”. Включва се в най-популярното тамошно шоу в сезона през 2013-2014 г. и стига до финалната шесторка. А после взема и втор място  на последното издание на „Х-фактор”. Вече има няколко самостоятено издадени музикални проекта, като най – новият е колаборацията му с Павел и Венци Венц, парчето „Вдигам LEVEL”.
 

УСПЕХ!
 Power TOP 30

 • 1
  JAMES HYPE
  FERRARI
 • 2
  QODES
  UNA FAVELA
 • 3
  HARRY STYLES
  AS IT WAS
 • 4
  JACK HARLOW
  FIRST CLASS
 • 5
  D-TRAX & MASCOTA
  LA MUSICA SUENA
Цялата класация