Предна В момента Следва

Шоубизнес

Кристиан Костов ще представи България на Евровизия 2017

Кристиан Костов ще представи България на Евровизия 2017

Кристиан Костов, който след няколко дни става на 17 години и е може би най – младият участник в таз годишното издание на Евровизия ще представи България на голямата сцена.

Парчето се нарича „Beautiful Mess”. Сингълът е със силно изразено поп звучене, нежен и привличащ. Песента, която ще представи България на конкурса "Евровизия" в Киев тази година вече е достъпна в официалния канал на „Евровизия” в „Ютюб” и сайта на конкурса – Eurovision.tv. Тя звучи ето така:

 

България е във втория полуфинал на музикалното състезание, който ще започне в 22 ч. наше време на 11 май.

Тогава за Кристиан ще могат да гласуват зрителите и журитата на 21 държави – Украйна, Франция, Германия, Швейцария, Македония, Естония, Израел, Малта, Холандия, Сърбия, Дания, Русия, Румъния, Сан Марино, Литва, Хърватска, Норвегия, Беларус, Унгария, Австрия и Ирландия.

Кристиан има смесено гражданство, тъй като майка му е от Казахстан, а баща му е българин от Ямбол. Тийнейджърът е роден в Москва, където живее със семейството си. има по-голям брат - Даниел, който е на 22 години, малката му сестра София е на девет. Той е едва на 3 години, когато започва да проявява интерес към музиката. По това време брат му свири на пиано, а Кристиан се опитва да го имитира. Две години по-късно родителите му го записват на уроци по пиано. На 11 влиза в детската вокална група „Непоседы”. Това е най-популярното студио за деца в Русия, дисциплината е желязна, като в казарма. Оттам са тръгнали Юля Волкова и Лена Катина от популярния дует „Тату” и още много други руски звезди. През 2011 г. участва в конкурса „Нова вълна”, който тогава се провежда в Украйна. Явява се като представител на България. След това решава да опита късмета си в „Гласът на Русия”. Включва се в най-популярното тамошно шоу в сезона през 2013-2014 г. и стига до финалната шесторка. А после взема и втор място  на последното издание на „Х-фактор”. Вече има няколко самостоятено издадени музикални проекта, като най – новият е колаборацията му с Павел и Венци Венц, парчето „Вдигам LEVEL”.
 

УСПЕХ!
 Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация