Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Шоубизнес

Кампанията „Power Class“ 2013 е към края си

Кампанията „Power Class“ 2013 е към края си

Малко остана до края на нашата кампания „Power Class“ 2013! Ако тази година завършвате и искате последните ви дни в училище да бъдат запомнящи се – това е вашето място да покажете колко маниашки е класът ви. Запишете ни кратко видео, с което да ни убедите че точно вашият клас е най-щурият по южното ченоморие. Качете видеото на сайта ни и ако вашият клип събере най-много гласове ще спечелите най-добрата награда за абитуриенти – да се появите на бала си с уникален двуетажен парти автобус с DJ! Това обаче не е всичко. За вас има още:
Сладолед за целия клас, осигурен от Gelati; Едномесечни карти за фитнес от Lex Gym за първия и втория клас, без ограничения за броя тренировки; Cinema City предоставя 4 билета за филм по избор, които ще изтеглим с томбола.
Денят след бала печелившият клас ще продължи купона в Слънчев бряг на Tatoo Party Boat. На кораба за тяхното добро настроение ще се погрижи професионален DJ. На нашия сайт вече има два маняшки класа, които се впускат в луда надпревара! Едното видео е на 12 - ти З клас на Механото, а другият е на 12 Б клас на Природоматематическата гимназия. Гласувайте за класа, който се е доказал като най-откачен.
 Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация