Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT
ON AIR 18:00 - 20:00
DJ MIX - LIVE Програмата

Шоубизнес

Камелия Тодорова е специалния гост на феста "Джаз в Бургас"

Камелия Тодорова е специалния гост на феста "Джаз в Бургас"

Пет поредни дни Бургас ще живее в ритъма на джаза. На откритата сцена на Експоцентър „Флора” на 7, 8,9 юли и 4, 5 август ще се качат едни от най-добрите български и чуждестранни джазмени. 
Още първият ден на музикалния фестивал  програмата грабва вниманието на феновете с изненадващ микс от джаз и бийтбокс, който ще се осъществи точно в 20.30 часа. Тогава ще бъде представен проектът JAZZ 'n' GROOVE TALES на Марина Господинова. За неговото изпълнение тя е поканила Живко Петров /пиано/, Димитър Карамфилов /бас/ и Skiller.  Същата вечер с джаз настроение ще ни завладеят музиканти от три държави. Стефан Горанов квартет в състав: Александър Логозаров/китара/, Хорфе Кастаниеда - Куба /пиано/, Дарио Гиберт - Испания /бас/ и Стефан Горанов /барабани/.

„Голямата изненада настъпва през втората вечер, когато основен изпълнител ще бъде джаз – дамата Камелия Тодорова в проект с Живко Петров. За нас е голяма радост, че тя се съгласи да стане част от нашия фестивал, защото всички, които слушат джаз музика и не само много добре познават Камелия Тодорова като изпълнител . Това е колоритна личност, доказал се изпълнител и е чест да бъде на нашата сцена”, каза Мирослава Аргирова от Експоцентър „Флора” за Пауър ФМ.

Само преди дни фестивалът "Джаз в Бургас" получи  международно признание. Музикалното събитие бе удостоено със Знака за европейски фестивал за периода 2017-2018. За отличаването му беше необходимо преминаването на няколко етапа и оценяване от професионална комисия. Резултатите от Label 2017-2018 бяха обявени от Международното жури с председател сър Джонатан Милс.
 

''Европа за фестивалите, фестивалите за Европа'' /EFFE /означава международно признание за забележителни фестивали и нарежда "Джаз в Бургас" до световни джаз събития като Malta Jazz Festival, френският D'Jazz Nevers и др.

 
Очаквайте програмата и на останалите дни от  вълнуващото музикално изживяване "Джаз в Бургас".
 

Продажбата на билети стартира на 16 май на касите на Експоцентър "Флора" и  НХК. Освен това има подготвени и пакетни цени за петте дни на фестивала.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация