Предна В момента Следва
ADDICTED TO MUSIC PART 3

Шоубизнес

Каква е тайната на 38-годишната Камерън Диас

Каква е тайната на 38-годишната Камерън Диас

Камерън Диас е сменила хранителния си режим, като е изхвърлила всички вредни храни, защото вече не се чувствала добре.
На 38 години блондинката има страхотно тяло, за което не спира да се грижи. Тя хвърля доста време за спорт и затова си е позволявала от време на време и по-калорични и мазни ястия, но един ден осъзнала, че от тях не се чувства добре.

„Винаги съм работила за тялото си, но един ден се събудих и разбрах, че макар и да изглеждам добре с начина си на живот, не се чувствам така. Затова просто спрях да консумирам тези храни", споделила актрисата.

Вижте снимки на Камерън Диас >>

„Никога не съм внимавала с какво се храня. Но сега спрях пърженото и следя какво ям. Ако искаш да имаш хубава кожа и да изглеждаш ок, трябва да гледаш какво консумираш. Трябва да даваш на тялото си правилните съставки и да се грижиш да получава всичко, което му е необходимо", допълнила Диас.

Освен полезна храна Камерън препоръчва и повечко секс, който практикува с голямо удоволствие. „Най-секси думата в английския език е „секс". Има нещо в нея не мислите ли? Сексът е любимият ми спорт! Какъв е най-добрият начин да имаш настроение? Аз винаги съм в настроение за секс", посъветвала дамите Диас, цитиранa от tialoto.bg.Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация